kamil - Pon 18 Sty, 2016 każdy ma pomysł na swoje życie. Ja wolę w miarę wygodnie i funkcjonalnie mieszkać w mieście i jeździć starym samochodem. Krabów nie wpierdalam, więc żywieniowo też się nic nie zmieniło - nadal ziemniaki ze schabowym Jakarti - Pon 18 Sty, 2016 widze, ze najchujowiej ja wypadam w tym zestawieniu..
jezdze starym gratem
wynajmuje male mieszkanie
i na dodatek nie wpierdalam krabow..
kurwa... co ja robie z tym hajsem?! kamil - Pon 18 Sty, 2016 dawno Ciebie nie widziałem. Ciężko powiedzieć Miniac - Wto 19 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
Na koniec dodam ze poczatkowo bylem zafascynowany wilanowem, wszystko pieknie, nowe ladne budynki... z czasem zaczalem zmieniac zdanie az zastrzymalem sie na zmeczeniu tym osiedlem
Moze ktos ma podobne odczucia i jest w stanie mi wyjasnic skad wynikaja moja niechec bo na serio nie wiem gdzie jest roznica pomiedzy Waszymi a moim zdaniem.
Mam podobnie. Cały ten Wilanów to jak miasteczko z Truman Show. Nic tam nie ma, więc powstały dziesiątki knajp. Większość tamtejszych mieszkańców dopasowała się do otoczenia. Są nowi, modni i .. wszyscy wyglądają tak samo. kamil - Wto 19 Sty, 2016 Miniac, co to znaczy nic tam nie ma ? Fakt, gór i morza tam nie ma...PiTT - Wto 19 Sty, 2016 nie ma niczego
masz tam jakis park?
masz górkę z której dzieciaki mogą zjeżdzać na sankach?
nie masz!
co najwyżej możesz dzieciaki zabrać na rajd terenówką po polu Bonczek - Wto 19 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
co najwyżej możesz dzieciaki zabrać na rajd terenówką po polu
A pozniej masz foty z okna po 5PLN, zawsze jakas pamiątka Kamill - Wto 19 Sty, 2016
PiTT napisał/a:
nie ma niczego
masz tam jakis park?
masz górkę z której dzieciaki mogą zjeżdzać na sankach?
nie masz!
co najwyżej możesz dzieciaki zabrać na rajd terenówką po polu
Nie ma tu parku, no chyba że ten skromny park przy pałacu królewskim + ogród botaniczny
Ewentualnie mały park Powsin o powierzchni 50 hektarów
Wraz z ogrodem botanicznym
Ale to takie drobnostki w porównaniu do zalesionego Ursynowa czy Bemowa Chloru - Wto 19 Sty, 2016
Kamill napisał/a:
Idąc tym tropem to na Bemowie jest Kampinos Franek - Wto 19 Sty, 2016 Kamill - Wto 19 Sty, 2016
Chloru napisał/a:
Kamill napisał/a:
Idąc tym tropem to na Bemowie jest Kampinos
Idąc tym tropem kup sobie mapę was79 - Wto 19 Sty, 2016 Swoją drogą otwarłem mapę, żeby zobaczyć gdzie ten wasz Wilanów i fajnie to wygląda na gugle map: pola + osiedla od linijki PiTT - Wto 19 Sty, 2016 Kamil na serio dobre porównanie
masz mapę, więc widzisz ile kilometrów jest do powsina... (o ile dobrze pamietam to 5km)
idąc tym tropem mam pod domem centrum handlowe, aquapark, dworzec kolejowy, park i tor wyscigow konnych... w sumie wszystko w odległości do 4km.
Po prostu luźna dyskusja o różnych osiedlach, nie ma co na siłę przekonywać innych do czegoś czego nie ma... Kamill - Wto 19 Sty, 2016
was79 napisał/a:
Swoją drogą otwarłem mapę, żeby zobaczyć gdzie ten wasz Wilanów i fajnie to wygląda na gugle map: pola + osiedla od linijki
+1
To jest najbardziej aktualny rzut
was79 - Wto 19 Sty, 2016 Są też plusy, nigdy się nie zgubisz, jak większość ulic krzyżuje się prostopadle.