zefir - Wto 08 Gru, 2015 A ja osrałem Fife narazie, ten tryb FUT co tu duzo mowic wymaga opor grania i wlasnego hajsu jak chce sie miec dobry team, bo sprzedaje rzeczy po kilka razy i nawet dajac najnizsza cene rynkowa nie chce mi sie to sprzedac
wrociłem do Wiedzmina, bo przypomniało mi sie ze go kupilem z przepustka sezonowa i gram w pierwszy dodatek. Ta gra to poprostu mistrzostwa swiata. Audiowizualnie i fabularnie ciagle bije obecne gierki na glowe.
W miedzyczasie przypadkowo kupilem za pare groszy Watch Dogs a kiedys chcialem w to pograc wiec bedzie okazja anjas - Wto 08 Gru, 2015
Jakarti napisał/a:
A jak fallout?
Dla mnie Fallout spoko. Nawet bardzo mi się podoba. Jak mam chwilę to siadam do Fify albo właśnie Fallouta. Wiedźmin jeszcze czeka na swój czas.
Wracając do Fify, aż boję się zagrać w tej pierwszej lidze, bo czuję, że łomot będzie konkretny Może dziś po pracy jakiś meczyk pyknę.Jakarti - Wto 08 Gru, 2015 i ja planuje taki wieczór ale jak to z planami bywa..Chloru - Wto 08 Gru, 2015 A ja mam Star Warsy na PS4. Mogę sprzedać albo zamienić za coś, anyone?zefir - Wto 08 Gru, 2015 ja pass alphaOne - Wto 08 Gru, 2015 ja mam trochę gier na PS3 do odstąpienia w rozsądnej cenie, m.in.:
- Dishonored
- Far Cry 4
- X-COM
- Alien: Isolationzefir - Wto 08 Gru, 2015 oo x-com i dishonored bardzo polecam Sibu - Wto 08 Gru, 2015 Dzisiaj wyszedł DiRT Rally, zobaczymy czy taki super. Na filmikach fizyka przypomina DiRTa 1.PiTT - Wto 08 Gru, 2015
Chloru napisał/a:
A ja mam Star Warsy na PS4. Mogę sprzedać albo zamienić za coś, anyone?
nawet fajna gierka, chwile pogralem
testuje wlasnie ps4 i chyba bardziej mi sie podoba interfejs uzytkownika niz ten w xone
poza tym duzy plus za UPnP od razu bez zbędnego kombinowania... dziala super z synology
plus za spotify ktorego chyba w xone nie bylo
pad jest ok, wg mnie lepszy niz ten z ps3, ale troche mniejszy od xboxowego
co do grafiki to porownywalem na project cars - w xboxie antyaliasing praktycznie nie istnieje, wiec od strony jakosciowej ps4 wygrywa, reszta w zasadzie bez zmian
w xone mam kinecta, ktory wg mnie jest mega sciema marketingowa i nie jest tak precyzyjny jak widzimy na filmikach
oczywiscie w samych grach gdzie trzeba machac lapami jest duzo lepiej, po prostu zabawa, ale bez szalu
szkoda ze ps4 nie wspiera dalej mova i kamerki, sa jakies pojedyncze pozycje jak just dance czy jakies ludziki sony, ale to zdecydowanie za malo
chcialem sprzedac teraz xona z kinectem i zostawic tylko ps4, ale chyba jeszcze chwile poczekam az cos sie ruszy z tematem mova na sony
co mozecie polecic z gierek dla 5 latka? macie jakies sprawdzone pozycje poza cala seria lego?PiTT - Wto 08 Gru, 2015 jeszcze jedno pytanie
na rynku z ciekawszych kier dostepne sa
Logitech G29, Thrustmaster T300RS, Thrustmaster T300 Ferrari GTE...
ktos cos moze polecic?
mam teraz logi gt driving force (zreszta kupiona ze stojakiem tu na forum ) i niestety pod ps4 nie dziala, jedynie pc i ps3... czas chyba pomyslec o nastepcy Jakarti - Śro 09 Gru, 2015 co to synology? Siadly - Śro 09 Gru, 2015
PiTT napisał/a:
Logitech G29, Thrustmaster T300RS, Thrustmaster T300 Ferrari GTE...
ktos cos moze polecic?
Poczekałbym na Thrustmastera T300 Octa RS
G29 już działa ze wszystkimi konsolami?zefir - Śro 09 Gru, 2015 G29 napewno dziala z Sony i PC, jak zwykle xboxow - microsoft ma swoja filozofie akcesoriow.Chloru - Śro 09 Gru, 2015
PiTT napisał/a:
poza tym duzy plus za UPnP od razu bez zbędnego kombinowania... dziala super z synology
Nie knułem za bardzo, mam DS214 Play. Kupiłem za to Raspberry Pi2, potawiłem na tym w 5 minut OpenELEC i wszystkie filmy smigaja jak złe. Dodatkowo są jakieś wtyczki do streamingu (tutaj juz zależy od konkretnego źródła). Do oglądania filmów nie ma moim zdaniem lepszego rozwiązania. Oczywiście nie trzeba do tego celu kupować droższego Synka z Play, ja nieświadomie przeinwestowałem, na początku Synek miał grać z BD LG ale wyszła z tego kupa.
Jakarti, pudełko które podpinasz do sieci a do środka wkładasz dysk. Ma swój autorski, całkiem niezły system i dużo potrafi.
No i niech ktoś kurde weźmie ode mnie te Star Warsy! Mnie trochę razi brak fabuly ale do tłuczenia 1vs1 lub po sieci super sprawa (chociaż od tego drugiego mam CS:GO) zefir - Śro 09 Gru, 2015 No wlasnie Beta zrobila na mnie mega wrazenie pod wzgledem multi.