was79 - Wto 17 Lis, 2015 Weź stare opakowanie z gry ps3/filmu dvd, wydrukuj kod na papierze kredowym, wsadź do środka, opakuj. Profit!zefir - Wto 17 Lis, 2015 Wydrukuj go na ładnym papierze i daj w kopercie fydi - Wto 17 Lis, 2015 Kup jakąś zabawkę/gadżet minecraftowy i dołącz klucz do tego. Cartoon - Wto 17 Lis, 2015 Tia, ale z tego co wiem, kod kupujesz pod konkretne konto użytkownika
Założę konto, kupię kod i co dalej? Musiałbym to ogarnąć na koncie młodego...
Kurwa, chyba dam mu kasę w kopercie....
ps. aż tak stary jestem, żebym kurde miał problem z kupieniem gry??Jakarti - Wto 17 Lis, 2015 a nie mozesz tego kupic z nim poprostu? po prostu zrobcie to razem.
czy jestes ojciec chrzestny tylko od prezentow? Cartoon - Wto 17 Lis, 2015
Masz u mnie browara To rozwiązuje problem z kontem Dzięki zefir - Wto 17 Lis, 2015 no problemo!
swoja droga dobre jaja z tym minecraftem na pc Cartoon - Wto 17 Lis, 2015 Najlepsze jest jeszcze to, że na allegro handlują tymi giftcodami od paru pln
mam tylko wątpliwość, czy nie dostanie się bana na konto po paru chwilach zefir - Śro 18 Lis, 2015 jak ktos reflektuje na fife to za 15 min startuje i do 20 jestem DeeS - Czw 19 Lis, 2015 Ja w czwarteczek Fifa NBL - Śro 02 Gru, 2015 ktoś ju coś w Rainbow Six Siegie ?anjas - Pon 07 Gru, 2015 O kurwunia, ale miałem sezon w Fifce. Awansowałem do pierwszej ligi FUT ze swoją drużyną. Grubaśnie Jakarti - Wto 08 Gru, 2015 chyle czola.. i gratuluje! znam to uczucie ale jak zobaczylem ze masz 40 sezonow rozklepanych to mnie to nie dziwi
ja wymeczylem awans do 7ej ale bez bdb grajkow idzie ciezko
musze pocwiczyc jeszcze, zebrac jakas solodna ekipe
trafiaja mi sie goscie ktorzy pol skladu maja brazowyych a mimo to mnie klepia
generalnie w 16 gra mi sie duzo gorzej niz w 15 co moim zdaniem jest efektem glownie innego modelu kiwania, ktory powoduje ze duzo latwiej omijac defensorow jak slupki