Jakarti - Czw 12 Lis, 2015 nie grałem w Skyrim
co oznacza skrot DLC?anjas - Czw 12 Lis, 2015 płatny dodatekJakarti - Czw 12 Lis, 2015 z literek mi nie pasowało
sprawdziłem
i co sie okazało?
downloadable content! czyli o płatności nic tu nie ma
ciach bajera!Bonczek - Czw 12 Lis, 2015 A patch na dropy na fpsie? alphaOne - Czw 12 Lis, 2015 ale, czyżby chodziło o:
http://pinknotgay.awardspace.info/Cartoon - Pon 16 Lis, 2015 anjas, Ty przeszedłeś wszystkie gry - znasz się na minecrafcie? anjas - Pon 16 Lis, 2015 Nie ale moja córka coś tam buduje , mogę zapytaćCartoon - Pon 16 Lis, 2015 Chrześniak ma komplet tych gierek na ps3. Teraz chce taki sam komplet na PC, bo podobno jest tam więcej możliwości...
a jest coś takiego jak "podstawowy" minecraft na PC? Bo dostałem info, że to ma być minecraft + story mode ...anjas - Pon 16 Lis, 2015 a to nie wiem Jakarti - Wto 17 Lis, 2015 oryginalnego minecrafta jest mega trudno kupic
przez chwile bawilem sie demo a pozniej chcialem kupic uzywke w necie - taki ch...
caly swiat w to naparza.. to jest 100x wiekszy pozeracz czasu niz kazda inna gra
sa ksiazki, wielogodzinne tutoriale na yt i poradniki w necie jak i co robic zeby rozwijac swoja gre
szukaj dalej , moze znajdziesz Cartoon - Wto 17 Lis, 2015 Znalazłem tyle, że trzeba stworzyć konto na ich stronie, zrobić przelew na 20 ojro i dostajesz klucz do premiuma Ciężko tylko ten zasrany klucz dać w prezencie gwiazdkowym