pamietam 1 czesc na kompie
grałem po nocach bo mialem chjowy monitor i tylko w totalnej ciemnosci widzialem te jebane zakamarki w niektorych czesciach gry..
zefir - Pią 06 Lis, 2015 ja poczekam z zakupem do pierwszych recenzji, bo kurna czuję że to może być mocno nadmuchany balonik, screeny które wyciekły nie porywają.Jakarti - Pią 06 Lis, 2015 i ja wczoraj przejrzalem screeny, obejrzałem filmik..
dupy nie urywa ale anjas kupi to nam pozyczy bob.dsk - Pią 06 Lis, 2015 Dziś też nowy NFS, ponoć ma być nawiązanie do tych starszychzefir - Pią 06 Lis, 2015 ja zostaje przy project cars was79 - Pią 06 Lis, 2015 Nowy nfs ma kilka fakapów, lepiej poczekać czy bedzie jakiś patch konkretny. Największy to zawsze on line, potrafi w każdej chwili wywalić z gry (tak, pamiętamy aferke z sim city )anjas - Pią 06 Lis, 2015 Grałem kilka dni temu w nowego NFS. Dupy nie urywa, po kilku godzinach wyłączyłem i raczej nie wrócę.Bonczek - Sob 07 Lis, 2015 Czemu? Bo po filmikach troche sie najaralem B-Rey - Sob 07 Lis, 2015 Chłopaki, gra ktoś w LFS lub Rfactor? Czy wszyscy naparzają w te arcadówki?zefir - Sob 07 Lis, 2015 Ja pogralem chwile na kompie, ja jebe fizyka jazdy to jakis zart jak to w NFS ale kurwa no przegiecie z tym modelem jazdy
oprawa audiowizualna super, ale gra max na pare hAlexxx - Sob 07 Lis, 2015
zefir napisał/a:
gra max na pare h
Czyli lipa? Liczyłem na następce poczciwego Underground i Most Wanted zefir - Sob 07 Lis, 2015 Model dla mnie jazdy w takich grach szybko sie nudzi anjas - Sob 07 Lis, 2015 kwestia gustu, ale ja mam podobnie jak Zefir. Taki arcadowy model jazdy kompletnie mi nie podchodzi.
Dobrze, że mam EA Access, to za friko popykałem kilka godzin w pełną wersję i już wiem, że nie warto na to wydawać kasy.DeeS - Pon 09 Lis, 2015
B-Rey napisał/a:
LFS lub Rfactor? Czy wszyscy naparzają w te arcadówki?
W lfs to się grało jakieś 8 lat temu... Pamiętam te czasy...Bartli - Pon 09 Lis, 2015 Oj dobrze się grało z ekipą z hh w LFSa Oczywiście Stf kosił masakrycznie i nikt nie chciał za bardzo z nim grać...