DeeS - Sob 10 Paź, 2015 Ja w poniedziałek chętnie, bo dziś i jutro trenuje offline wśród znajomych live Jakarti - Nie 11 Paź, 2015 dobrze sie z zefem gralo
chyba wiecej gadaliamy niz gralismy was79 - Nie 11 Paź, 2015 Track dejowe zamulacze w mocnych autach, mistrzowie prostych, beda tu mi przed maske sie wpychac Bonczek - Nie 11 Paź, 2015 Co to za giera?
Ja dzis od rana cisne Forze. Jestem w szoku przeskoku w porównaniu do poprzednich części.zefir - Nie 11 Paź, 2015 Project CarsBonczek - Nie 11 Paź, 2015 A jak FM6 vs Project Cars?zefir - Nie 11 Paź, 2015 Nie gralem w FM6 ale Project Cars zajebioza anjas - Nie 11 Paź, 2015 a FM6 w porownaniu z FM5 jak wypada? Duzy przeskok?Bonczek - Nie 11 Paź, 2015
anjas napisał/a:
a FM6 w porownaniu z FM5 jak wypada? Duzy przeskok?
Nie pamietam czy ostatnia miałem 4 czy 5 na 360, ale zdaje mi sie ze 5 - przeskok kolosalny - nocna jazda, deszcz, kałuże, w końcu nie da sie G klasa załadować zakrętu 90* przy prędkości 100km/h bo od razu rolka. Wjedziesz na sliku na piach, musi sie przetrzeć zanim zacznie kleić itd. Przejechałem w karierze ~35 wyścigów w zasadzie na razie podstawowymi autami a juz sie niezle namęczylem. Gra jest trudna, ale mam wrażenie znowu bardziej zbliżona do rzeczywistości. W końcu odjęcie w zakręcie np. w lekkim CRx powoduje ze dupka ucieka.
EDIT:
Sprawdziłem, w 5tke nie grałem wiec referuje do 4ki.zefir - Nie 11 Paź, 2015 Jak lubisz takie rzeczy to bedziesz zadowolony z Project Cars
Mega fajna fizyka, wymagajaca plus kazde auto reaguje jak powinno.was79 - Nie 11 Paź, 2015 Bardzo dobry kawałek kodu W kariererze jestem na etapie startownia w clio cup, dlatego na razie łoje trak deje meganą. Nie ma to jak na bezczela się wpakować przed fordzinę DeeS - Pon 12 Paź, 2015 Polecam sterowanie za pomocą czujnika ruchu w PC.
Fajnie się online gra, ale trzeba uważać na debili co rozwalają wyścig.
Polecam również zerknąć bliżej na setup każdego auta i zeby szybko pojechać to trzeba popracowac nad nim inaczej szybko nie pojedziesz.qbus - Pon 12 Paź, 2015 A jest jakies demko? Nie wiem czy mi komp uciagnie a wyglada zacnie... moze w koncu bym odrzucil Logitecha.DeeS - Pon 12 Paź, 2015 Czujnik ruchu miałem na myśli PS4 i Project Cars .
Demko jakieś było chyba nie wiem - ja smigam na ps4. ( nie jest to łatwa symulacja )rasta - Pon 12 Paź, 2015