To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - WST LAP RACE

M - Nie 26 Sie, 2012

Pomyśl jakbyś się wqrwił jakby Ci się to stało na pierwszym okrążeniu :)
rasta - Nie 26 Sie, 2012

No ja wiem jakie to uczuciem na ostatnim WST zrobiłem jedno okrążenie i rozpadła się linka od wybieraka :rotfl:
Bonczek - Nie 26 Sie, 2012

roj napisał/a:
żebyś wiedział ile ja się naje.bałem żeby to drzewo spiłować..
:]

:rotfl:

rasta - Nie 26 Sie, 2012

Stf na rozgrzewce, zrobił 3 czas generalki i 0,5s za Sandałem. Potem spad deszcz i asfalt jest wilgotny, wiec nie wiadomo jak to będzie. Na razie jest przerwa bo jakaś Hunda (szary sedan) zapierdoliła centralnie w Infinity stojące w jakiejś szykanie, dokładnych szczegółów nie znam.
Kamill - Nie 26 Sie, 2012

Kenet napisał/a:
Taki ch*j! Ujechałem 30 km w kierunku Ułęża i wyj**ało przegub, pewnie ten który wysunęło na CSP, ale nie sprawdzałem, bo wszytko mokre a mnie ch.. strzelił. Ledwo się dotelepałem na Wilanowską...

JA JE*BIE! Coraz bardziej zaczynam wierzyć w klątwę nowej budy :/

Nie potrzebnie kiedys napisałem o tej klątwie, ale nie przejmuj się, patrząc na tempo odbudowy to i tak się mało jebie, poprostu poszedłeś grubo i było pewne ryzyko. Poza tym mogło przegub wypluć i w poprzedniej, w koncu to FWD :faja:
rasta napisał/a:
Stf na rozgrzewce, zrobił 3 czas generalki i 0,5s za Sandałem. Potem spad deszcz i asfalt jest wilgotny, wiec nie wiadomo jak to będzie. Na razie jest przerwa bo jakaś Hunda (szary sedan) popsutyła centralnie w Infinity stojące w jakiejś szykanie, dokładnych szczegółów nie znam.

Grubo i Grubo

pum - Nie 26 Sie, 2012

z lini frontu

rasta - Nie 26 Sie, 2012

Grubo xD
Kamill - Nie 26 Sie, 2012

Kurde, wiadomo jak to się stało ? :/
rasta - Nie 26 Sie, 2012

Pewnie nie wydało, a komuś się w złym miejscu stało :/
Kenet - Nie 26 Sie, 2012

Kamill napisał/a:
Nie potrzebnie kiedys napisałem o tej klątwie, ale nie przejmuj się, patrząc na tempo odbudowy to i tak się mało jebie, poprostu poszedłeś grubo i było pewne ryzyko.

Widzisz najgorsze, że to nie ma nic wspólnego z tempem odbudowy. Półoś się wyjęło, półoś się włożyło. Na treningu z Kają przegub działał, na zlocie działał, wczoraj działał. Dziś się wyje..ał, na prostej drodze, nawet gazu do połowy nie przyciskałem w tym deszczu. Złośliwość rzeczy martwych, założę sobie dzisiaj drugi. Oczywiście mogłem kupić 4 nowe przeguby, ale nowe też potrafią szybko paść, a komplet kosztuje 1200 zł. Żałuję tylko, że nie wyje..ał się 2 dni temu, to bym włożył drugi i pojechał polatać bokami na WST.

Co do dzwona to przykra sprawa, honda stały bywalec. Szkoda :/

A Stf - mistrz jak zawsze :jupi:

pum - Nie 26 Sie, 2012

przed wypadkiem wkładał Sandałowi 0,55s
roj - Nie 26 Sie, 2012

pum napisał/a:

z lini frontu

o kurde o_O

wydaje mi się, że organizator powinien pilnować żeby nie było takich akcji.
nie wiem jak kto zaparkował ale przy takiej pogodzie łatwo przewidzieć że ktoś może grubo polecieć z uczestników :wall:

no name - Nie 26 Sie, 2012

roj, możliwe że awaria to sprawiła,
albo nie było flagi albo ją olano i o peszek nie trudno

rasta - Nie 26 Sie, 2012

Na razie nic ni3 wiemy, nie ma co bić piany. Wrócą chłopaki to się dowiemy jak to było naprawdę.
Stf - Nie 26 Sie, 2012

Infiniti stalo z 10-20m w trawie od szykany. chlopak Hunda nie ogarl w szykanie i poszedl bokiem w trawe. Na szczescie tylko jakies zadrapania chyba.

Obecnie mokro. Za jakies 20min ostatnia sesja - Sandal w 2 sesji pojechal dla funy - teraz wrzuca deszcze. Ja w tej sesji nie pojechalem bo padal deszcz. Przestalo padac ale chyba nie przeschnie na tyle zeby sie poprawic.