To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Ogłoszenia komercyjne - MILLERSOILS-WARSZAWA.PL

Rasputin - Czw 28 Lis, 2013

Kurdę BIS'y lubią się przegrzewać :/ Ale jak bym zalał do niego taki płyn to podwoiłbym jego wartość :lol2: Ale 5l powinno starczyc na dwa więc już nie tak źle :]
Vlodarsky - Czw 28 Lis, 2013

Są opakowania 2 L :-)
Bonczek - Sob 30 Lis, 2013

Greg napisał/a:
Nie, ale jeśli jakiś serwis zdecydowałby się oferować usługę wymiany, to 20l nie jest wielkim kosztem w rozłożeniu na x klientów w jakimś dłuższym czasie :) Wtedy klient płaci za płyn finalny + usługę + %wartości płynu przygotowawczego. :)

Kurde, aż tak uczciwy dziś nikt nie jest.

Vlodarsky - Sob 30 Lis, 2013

I nikt się nie podłoży pod to kiedy ten płyn przygotowujący straci swoje właściwości.
Bonczek - Sob 07 Gru, 2013

Vlodarsky napisał/a:
I nikt się nie podłoży pod to kiedy ten płyn przygotowujący straci swoje właściwości.

No właśnie Marek to jak to jest - jest tam napisane, że płyn jest wielokrotnego użytku i w zasadzie żadnych innych wytycznych? Czy w ogóle jest jakaś inna instrukcja :)

Vlodarsky - Sob 07 Gru, 2013

W każdym układzie może zostać inna ilość wody. Sądze, że każde info bez jakiejś metody sprawdzania tego płynu pre będzie bez sensu.
Bonczek - Nie 08 Gru, 2013

W sumie tak :]
Vlodarsky - Nie 08 Gru, 2013

Co nie zmienia faktu, że i tak go zaleje :)
Kamill - Czw 19 Gru, 2013

Jako kolejny zadowolony klient chciałem polecić racing oils. Zakupiłem nanotechnologie do mojejgo 2.2 i-ctdi.

Z racji że w moje silniki wchodzi od 6L oleju w górę to Włodek też pewnie jest zadowolony z
takiego klienta :rotfl:

PiTT - Czw 19 Gru, 2013

Kamill napisał/a:
Jako kolejny zadowolony klient chciałem polecić racing oils. Zakupiłem nanotechnologie do mojejgo 2.2 i-ctdi.

Z racji że w moje silniki wchodzi od 6L oleju w górę to Włodek też pewnie jest zadowolony z

do mnie wchodzi 8, wiec jest bardziej zadowolony :)

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

Ale ja mam 2 takie auta :rotfl:

kamil - Czw 19 Gru, 2013

dwa auta - jeden olej ! i lajk
PiTT - Czw 19 Gru, 2013

Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

a ja na nim tez smażę :D

PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:

a ja na nim tez smażę laka :D

:faja:

Barejka - Nie 16 Mar, 2014

niby male zamowienie, ale dostalem element ktory poszukiwalem od kilku dni. Polecam tego allegrowicza :jupi: