Rasputin - Czw 28 Lis, 2013 Kurdę BIS'y lubią się przegrzewać Ale jak bym zalał do niego taki płyn to podwoiłbym jego wartość Ale 5l powinno starczyc na dwa więc już nie tak źle Vlodarsky - Czw 28 Lis, 2013 Są opakowania 2 L Bonczek - Sob 30 Lis, 2013
Greg napisał/a:
Nie, ale jeśli jakiś serwis zdecydowałby się oferować usługę wymiany, to 20l nie jest wielkim kosztem w rozłożeniu na x klientów w jakimś dłuższym czasie Wtedy klient płaci za płyn finalny + usługę + %wartości płynu przygotowawczego.
Kurde, aż tak uczciwy dziś nikt nie jest.Vlodarsky - Sob 30 Lis, 2013 I nikt się nie podłoży pod to kiedy ten płyn przygotowujący straci swoje właściwości.Bonczek - Sob 07 Gru, 2013
Vlodarsky napisał/a:
I nikt się nie podłoży pod to kiedy ten płyn przygotowujący straci swoje właściwości.
No właśnie Marek to jak to jest - jest tam napisane, że płyn jest wielokrotnego użytku i w zasadzie żadnych innych wytycznych? Czy w ogóle jest jakaś inna instrukcja Vlodarsky - Sob 07 Gru, 2013 W każdym układzie może zostać inna ilość wody. Sądze, że każde info bez jakiejś metody sprawdzania tego płynu pre będzie bez sensu.Bonczek - Nie 08 Gru, 2013 W sumie tak Vlodarsky - Nie 08 Gru, 2013 Co nie zmienia faktu, że i tak go zaleje Kamill - Czw 19 Gru, 2013 Jako kolejny zadowolony klient chciałem polecić racing oils. Zakupiłem nanotechnologie do mojejgo 2.2 i-ctdi.
Z racji że w moje silniki wchodzi od 6L oleju w górę to Włodek też pewnie jest zadowolony z
takiego klienta PiTT - Czw 19 Gru, 2013
Kamill napisał/a:
Jako kolejny zadowolony klient chciałem polecić racing oils. Zakupiłem nanotechnologie do mojejgo 2.2 i-ctdi.
Z racji że w moje silniki wchodzi od 6L oleju w górę to Włodek też pewnie jest zadowolony z
takiego klienta
do mnie wchodzi 8, wiec jest bardziej zadowolony Kamill - Czw 19 Gru, 2013
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
Jako kolejny zadowolony klient chciałem polecić racing oils. Zakupiłem nanotechnologie do mojejgo 2.2 i-ctdi.
takiego klienta
do mnie wchodzi 8, wiec jest bardziej zadowolony
Ale ja mam 2 takie auta kamil - Czw 19 Gru, 2013 dwa auta - jeden olej ! i lajkPiTT - Czw 19 Gru, 2013
Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
takiego klienta
Ale ja mam 2 takie auta
a ja na nim tez smażę Kamill - Czw 19 Gru, 2013
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
PiTT napisał/a:
Kamill napisał/a:
takiego klienta
Ale ja mam 2 takie auta
a ja na nim tez smażę laka
Barejka - Nie 16 Mar, 2014 niby male zamowienie, ale dostalem element ktory poszukiwalem od kilku dni. Polecam tego allegrowicza