Jacek - Pią 25 Lis, 2011 pewnie Piter dał by poprawną odpowiedź na moje pytanie M - Pią 25 Lis, 2011 Chamstwo nie przejdzieJacek - Pią 25 Lis, 2011 zatem pomogiem
karminadel powinien być jedzony tylko widelcem ponieważ użycie noża było by ujmą dla Pani domu (że niby za twardy)...ot taki śląski zwyczaj mi - Pią 25 Lis, 2011
M napisał/a:
Chamstwo nie przejdzie
zażartował M uśmiechając się do wiszącej za oknem flagi
Jacek napisał/a:
karminadel powinien być jedzony tylko widelcem ponieważ użycie noża było by ujmą dla Pani domu (że niby za twardy)...ot taki śląski zwyczaj
właśnie, właśnie! Nożem to na śląsku się zapiekanego psa kroi najwyżej!M - Pią 25 Lis, 2011 OKJacek - Nie 27 Lis, 2011 wczoraj jadłem pysznego psa. koledzy potwierdzą Yarko - Nie 27 Lis, 2011
Jacek napisał/a:
wczoraj jadłem pysznego psa. koledzy potwierdzą
to jakaś regionalna potrawa ?Jacek - Nie 27 Lis, 2011
Yarko napisał/a:
Jacek napisał/a:
wczoraj jadłem pysznego psa. koledzy potwierdzą
to jakaś regionalna potrawa ?
już tłumaczę
pwBonczek - Nie 27 Lis, 2011 Jaką macie pogodę w Bytomiu?M - Nie 27 Lis, 2011 Pogoda pod psem...Bart - Nie 27 Lis, 2011 w Bytomiu zawsze świeci słońce Jacek - Nie 27 Lis, 2011
Bonczek napisał/a:
Jaką macie pogodę w Bytomiu?
dla bogaczy. kupić cię? ile kosztujesz? je.ba.ć biedeBonczek - Nie 27 Lis, 2011 Nie dla psa kiełbasa. Reprezentuje biedę.martin.h - Nie 27 Lis, 2011
Bonczek napisał/a:
Nie dla psa kiełbasa. Reprezentuje biedę.
W Bytomiu przerzucają się powoli na ludzi więc uważaj Bonczek bo już podpadłeś kubas - Nie 27 Lis, 2011