HH.ORG na Torze - III sezon GO-Karting 2010 by HOTHATCH.org
Kenet - Pon 05 Wrz, 2011 Na tych oponach co teraz mają założone znacznie gorzej się jeździ jak na śmietnikach co były na początku wakacji Anonymous - Pon 05 Wrz, 2011 Pamiętam jak raz udało mi się trafić akurat tydzień po wymianie opon... wtedy się wszystko tak kleiło pięknie rasta - Pon 05 Wrz, 2011 Temp. otoczenia jest ważna, stan gum wiadomo, ale nagumowanie toru też istotne.pum - Pon 05 Wrz, 2011 no dobra... Rasta tak nagumował tor swoim przejazdem że Miniac mógł rekordy bić Jakarti - Pon 05 Wrz, 2011 nie wiem jak teraz gdy byliscie na RCW ale opony w gokartach to wzloty i upadki. faktycznie czasem jest tak, ze jednym kartem jedziesz pelna bombą i trzyma zakret a drugim lecisz juz bokiem.
w kazdym razie na RCW zawsze bylo dosc dobrze pod tym wzgledem wiec jak bedziecie znowu sie wybierac - tylko moze w tygodniu.. to dajcie znac
osobiscie polecam tez karty w blue city. tor jest waski ale jazda bardzo przyjemna. obsluga raz bardzo dobra, a raz slaba wiec jak sie trafi Kenet - Pon 05 Wrz, 2011 Nie wiem co jest, ale jak kiedyś regularnie jeździłem 1.02.5 tak w ostatnim tygodniu walczyłem żeby zejść na średnie-wysokie 1.04 Stf - Pon 05 Wrz, 2011
Miniac napisał/a:
Jeszcze info dla STF'a - wszyscy jechaliśmy na slicku i bez pasażera
Miniac: 1:05.xx
Czy aby na pewno? rasta - Pon 05 Wrz, 2011 W zimę pewnie wyczynem będzie 1:05 Jakarti - Pon 05 Wrz, 2011 moze zatankowali na slabej stacji Yarko - Pon 05 Wrz, 2011 ja w zeszłym tygodniu zrobiłem 1,03,???
rzeczywiście opony nie klejo wcale, jak powiedziałem to typowi z obsługi to był ździwiony Miniac - Pon 05 Wrz, 2011
rasta napisał/a:
Temp. otoczenia jest ważna, stan gum wiadomo, ale nagumowanie toru też istotne.
Tak tak. Zaraz po Twoim wyjściu godzinę przed zamknięciem włączyli podgrzewanie nawierzchni, zatankowali karty V-powerem i rozlali VHT na winklach. Buni coś też z nimi zagadał, by zdjeli ograniczniki obrotów
@STF sugerujesz, że jechałem w kapeluszu? Stf - Pon 05 Wrz, 2011 są znaczne różnice nawet z tygodnia na tydzień. jak byliśmy z bunim i rastą ok. 2 miesięcy temu po chyba rocznej przerwie to zrobiłem 1:01,xx lajtowo a już dwa tyg później ciężko było zejść do 1:02,3 a buniemu do 1:02,5.rasta - Pon 05 Wrz, 2011 Jak bym jechał 2 raz i tak by ci naklepał, ale nie jestem takim bogaczem Miniac - Pon 05 Wrz, 2011
Stf napisał/a:
są znaczne różnice nawet z tygodnia na tydzień. jak byliśmy z bunim i rastą ok. 2 miesięcy temu po chyba rocznej przerwie to zrobiłem 1:01,xx lajtowo a już dwa tyg później ciężko było zejść do 1:02,3 a buniemu do 1:02,5.
...a jak się pytałem, czy ktoś poza mną jest po raz pierwszy na tych kartach to 'tak tak' - sami debiutanci... qarwa! Barejka - Pon 05 Wrz, 2011 duze znaczenie ma rowniez cisnienie w oponach, wrecz bym powiedzial ze wazniejsze od samych opon