ICE - In Car Entertainment - [GRY] Swiateczne strzelanko w CS
M - Nie 24 Sty, 2010
dajcie mi 15min.
jakies propozycje nowych map?k-mart - Nie 24 Sty, 2010 Moze palac kultury?M - Nie 24 Sty, 2010 Serwer jest zapraszamy! Janusz - Nie 24 Sty, 2010
fydi napisał/a:
a mam! ale nie zrobię tego januszkowki chyba, że sprzeda mi za dużo "headshotów"
możesz pokazać, ale na headshoty z mojej strony nie masz co liczyć... ja wła¶nie zaczynam instalacje strick - Nie 24 Sty, 2010 Wbija ktos?
Bo narazie było 1 on 1
Pozniej 1/2 Ryba - Nie 24 Sty, 2010 Zaraz wejdę to was zjem
om nom nom
[ Dodano: Nie 24 Sty, 2010 ]
lecimy
[ Dodano: Nie 24 Sty, 2010 ]
Za trudno było, prawda em ? W każdym razie dzięki za gre Panowie. Janusz - Nie 24 Sty, 2010
Ryba napisał/a:
Za trudno było, prawda em ? W każdym razie dzięki za gre Panowie.
raczej chodziło o to z bartli się skarżył ze walisz z respa czy jako¶ tak
szkoda ze nas tak mało było Ryba - Nie 24 Sty, 2010
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
raczej chodziło o to z bartli się skarżył ze walisz z respa czy jako¶ tak
szkoda ze nas tak mało było
Hm z respa ? tzn od razu po tym jak zaczynamy runde ?
Jak tak, to przepraszam - nie ustalili¶my żadnych zasad a nie dało się tam pisać.strick - Nie 24 Sty, 2010
Ryba napisał/a:
Ile razy mówic trzeba, ze nie walimy z respa?Ryba - Nie 24 Sty, 2010
strick napisał/a:
Ryba napisał/a:
Ile razy mówic trzeba, ze nie walimy z respa?
Ile razy ? raz by wystarczyło zapewne.
Nie widzę nic kompletnie jak piszecie, jest tam komunikat #cstrike_co¶tamco¶tam
strick - Nie 24 Sty, 2010 Ja pisałem 3 razy, inni tez.Janusz - Nie 24 Sty, 2010
Ryba napisał/a:
Ile razy ? raz by wystarczyło zapewne.
Nie widzę nic kompletnie jak piszecie, jest tam komunikat #cstrike_co¶tamco¶tam
pare razy się pojawiło... bo nawet pytałem co to jest 206 Gti - Nie 24 Sty, 2010 nie mogłem - praca.M - Nie 24 Sty, 2010 Ryba to musisz cos z tym zrobic bo wszyscy Cie prosili - nie wal z respa, po pare razy.
To jedyny powod dlaczego Cie wykickowałem. Dobrze grasz ale mało zespołowo
Druga sprawa ze walenie z respa to po prostu zwykle chamstwo i wykorzystywanie sytuacji ze komu¶ wystaje głowa znad murku a nie może sie ruszyć - i nie musielismy ustalac zasad bo s± zawsze takie same - gramy nie od dzis, wystarczy sie dopasowac.
To jak pojsc do kogos w gosci i pierdzieć przy obiedzie a na wytlumaczenie powiedziec ze pierdze bo przed obiadem nie ustalilismy zadnych zasad
Rybo - zrob cos z tymi komunikatami, napewno bedzie lepiej grac. Czym wiecej ludzi dobrze grajacych tym lepiej dla reszty - podnosi się skill Ryba - Nie 24 Sty, 2010
eM napisał/a:
Ryba to musisz cos z tym zrobic bo wszyscy Cie prosili - nie wal z respa, po pare razy.
To jedyny powod dlaczego Cie wykickowałem. Dobrze grasz ale mało zespołowo
Druga sprawa ze walenie z respa to po prostu zwykle chamstwo i wykorzystywanie sytuacji ze komu¶ wystaje głowa znad murku a nie może sie ruszyć - i nie musielismy ustalac zasad bo s± zawsze takie same - gramy nie od dzis, wystarczy sie dopasowac.
To jak pojsc do kogos w gosci i pierdzieć przy obiedzie a na wytlumaczenie powiedziec ze pierdze bo przed obiadem nie ustalilismy zadnych zasad
Rybo - zrob cos z tymi komunikatami, napewno bedzie lepiej grac. Czym wiecej ludzi dobrze grajacych tym lepiej dla reszty - podnosi się skill
Nie no luz,
wydaje mi się że jak komu¶ wystaje głowa, to mi też widoczno¶ć jest w obie strony ta sama, pozatym na pocz±tku też dostałem w łeb z "respa" od kogos.
Co do komunikatów, nikt na prawde tego nie ma ? Jestem przekonany że jak grałem tu pierwszy raz, to kto¶ nawet w tym topie napisał czy jako¶ da się czatować ingame.
Kolejny raz co do zasad, nikt nic nie mówił. Nie miałem takiej informacji od nikogo więc zabijałem wsio co się rusza.
My¶licie że jestem na tyle ograniczony żebym się nie dostosował do zasad tam panuj±cych ?