To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - rower

Bonczek - Czw 23 Cze, 2011

ziober napisał/a:
Kony mają podobne opinie :rotfl: na szczęscie tfu tfu mi nic na razie się nie dzieje :)

Plusem Kony jest to, że jak zainterweniujesz w US to masz nową ramę ;) tak jak pewien model Stinky której 20% produkcji zajechaliśmy w Kielcach ;D

kosmita - Czw 23 Cze, 2011

Vlodarsky napisał/a:
w jeansach, z laptopem na plecach moja droga do domu - nie cała bo 3,5 km przed moją ulicą ktoś do mnie zadzwonił i pomiar mi się wyzerował...

http://www.endomondo.com/workouts/hOWSlrLH6SM

Dobre tempo Marku :)
Taka średnia, to dla mnie już prawie max na moim singlu :/

bizon - Czw 23 Cze, 2011

nie ogarniam tego waszego endomodo, zreszta jakies resety to juz w ogole dziwna rzecz.
moze tego sprobujcie https://market.android.com/details?id=com.trimble.allsportle&feature=search_result ?

martin.h - Czw 23 Cze, 2011

Dzisiaj postanowiłem zaatakować jeden z najwyższych punktów na Wyżynie Śląskiej, Górę św. Doroty (382 m n.p.m.).

Podjazd najbardziej stromym szlakiem daje niewiarygodną radochę jak się jest już na górze, zjazd jeszcze większą :D

Póki co pykło pierwsze 1000 km, plan jest na trójkę z przodu :]

Vlodarsky - Pią 24 Cze, 2011

Ja zauważyłem, że jak biegam to bardzo słabo mi się kręci na rowerze, a jak jeżdżę na rowerze to bardzo słabo mi się biega :/

martin bądź dzielny :>

martin.h - Pią 24 Cze, 2011

Marku, myslałeś kiedyś nad triathlonem ? Ja bym się chciał kiedyś sprawdzić, oczywiście bardziej na dystansie sprinterskim, ew. jeszcze na Olimpijskim :]
Vlodarsky - Pią 24 Cze, 2011

martin.h napisał/a:
Marku, myslałeś kiedyś nad triathlonem ?

nie - nigdy :) wszstko co robię traktuję jako utrzymanie formy, a nie wynik. Chciałbym wrócić do swojego sportu na stałę a bez formy to nie jest możliwe...

Mick - Sob 25 Cze, 2011

A więc w dniu wczorajszym znów dołączyłem do grona wesołych rowerzystów ;D

Co prawda nie góral ale też jest fajny i w dodatku po złożeniu mieści się na szafie ;)

mój w kolorze bordowym

tomecki - Sob 25 Cze, 2011

prędko to leci? ;D

fajowo wygląda :)

CHRZANEK - Sob 25 Cze, 2011

Skręca to ???
Janusz - Sob 25 Cze, 2011

CHRZANEK napisał/a:
Skręca to ???

skreca sie w pół, to "przegubowiec" ;D choć znam takiego jednego który pokazałby nam klasę nim na trasie DH :lol2:

CHRZANEK - Sob 25 Cze, 2011

Janusz napisał/a:
znam takiego jednego który pokazałby nam klasę nim na trasie DH

Nie jątrz :D :D :D
Jątrzycielu Ty...

Mick - Sob 25 Cze, 2011

Pewnie, że skręca :) i nawet szybko na tym można jeździć. Mój ma 6 biegów, a nowszy model ma 7.

Chrzaniu, może jutro się przejedziemy?

bizon - Sob 25 Cze, 2011

wczoraj sfocilem swojego parcha :)

ale calkiem mozliwe, ze juz na dniach zagosci nowa maszyna :)

Vlodarsky - Sob 25 Cze, 2011

ladme to :-)