Ogłoszenia komercyjne - [08PSS] 08 Pit Stop Service s.c.
kubas - Śro 18 Lut, 2009 ojj majki majkiMisiek_lbn - Śro 18 Lut, 2009 jakieś fotoz uszkodzeń
a w prosiaku co
Ty to jednak powinieneś oddać prawo jazdy na jakąś akcję charytatywną, mniejsze zło z tego by było Michał - Śro 18 Lut, 2009 wy.pie.rdalando
najlepsze że w prosiaku prawi nic pare rysek które zejdą jak sie tempo użyje ...
JEA !! MAJK ZNOWU NA DROGI WYJECHAŁ !!
a najlepsze jest to że jak miałem saxo ( w sumie szybki fur ) to nigdy nie przydzwoniłem. Czym wolniejsze fury tym gorzej ...Misiek_lbn - Śro 18 Lut, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=tiKh3C_MRKY
tak jest Majk ! r26rulez - Śro 18 Lut, 2009 w tego zes wleciał ??
Michał - Śro 18 Lut, 2009 dokladnie Anonymous - Śro 18 Lut, 2009 Po prostu nie ogarnąłeś bestii r26rulez - Śro 18 Lut, 2009 jeszcze takie cudo tam stało:)
Stf - Śro 18 Lut, 2009
r26rulez napisał/a:
eszcze takie cudo tam stało:)
pożyjemy zobaczymy KonradMK - Czw 19 Lut, 2009
Michał napisał/a:
JEA !! MAJK ZNOWU NA DROGI WYJECHAŁ !!
ja pierdole, ty to jesteś miszcz kierownicy. powinieneś prowadzić szkolenia odejmujące punkty karne... jako przestroga CHRZANEK - Czw 19 Lut, 2009
KonradMK napisał/a:
ja zapinam w kalesony, ty to jesteś miszcz kierownicy. powinieneś prowadzić szkolenia odejmujące punkty karne... jako przestroga
Chętnie zostanę pierwszym uczestnikiem
Przedwczoraj i mnie się zdarzyło coś czego być nie powinno Maciusiowy - Czw 19 Lut, 2009
r26rulez napisał/a:
w tego zes wleciał ??
ooo...exotic car OSKAR - Czw 19 Lut, 2009 hahahahahah majk nie wierze
Kurwa jak juz walic to albo tramwaj albo prosiak
Rozumeim,ze nastepny raz bedzie to ferrari ???
Hahahahahaa A ze mnie sie smieja ze po krawężnikach niby latam Janusz - Czw 19 Lut, 2009 hahaha majk pozamiatał Niemy - Czw 19 Lut, 2009 Majk Ty pipo pewnie znowu się popisywałeś