Loko - Nie 23 Lip, 2006 No no fajny ten axik, tylko ja bym kameleona zamienił na jakiś zwykły kolor.Peter - Pon 24 Lip, 2006 przezajebisty ten ax.felgi i obnizenie to mistrzostwo.scigal sie na 1/4.Anonymous - Pon 24 Lip, 2006 jest kozak!Loko - Wto 25 Lip, 2006 http://www.autotrader.pl/...ategoryID=29296
Saxo do małych poprawek za niską cene.Anonymous - Wto 25 Lip, 2006 pytanie economy - ile bez buta pali ten motór w saxolocie, tak economy drive? A ile przy bucie?Michał - Wto 25 Lip, 2006 moj rekord to 8.5 w miescie. A moj nie rekord to chyba cos ok 12 , ale to jak na spocie byłem. Chba to był spot corvett ... łoiłem je, musiałem kręcić do 4.000 rpm dlatego tak duzo palił.Michał - Wto 25 Lip, 2006 średnia, 9-10 w miescie .Anonymous - Wto 25 Lip, 2006 hmmmm....nie mało, jak spokojnie jeżdżę po mieście (jak ostatnio) to moje 2.6 litra pali 9 litrów na setkę, a 12 przy dynamicznej jeździe.... ale za osiągi trzeba płacić, fakt.strick - Wto 25 Lip, 2006
Loko napisał/a:
http://www.autotrader.pl/...ategoryID=29296
Wydaje mi się że to saxo było kilka miesięcy temu do sprzedania w takim samym stanie! Pokaże to ogłoszenie jeszcze kumplowi i wtedy będe miał pewność! Ale raczej to było to!106 - Wto 25 Lip, 2006
auto wymiata strasznie. jak dobrze pamietam to
zawias koni, felgi 16". zewnetrzny stan widac na
zdjeciu, a mechanicznie na biezaco serwisowane.Dariano - Wto 25 Lip, 2006 Nie podoba mi sie wcale to saxo odrazu widac ze zaniedbana fura takie oferty to szerokim łukiem omijamMichał - Wto 25 Lip, 2006 po czym stwierdzasz tak ??
błotnik do wymiany
lusterko nie w kolorze
nie orginalny próg
zderzak w kiepskim stanie
tak pozatym to chyba nie ma tragediiDariano - Wto 25 Lip, 2006
Wala napisał/a:
pytanie economy - ile bez buta pali ten motór w saxolocie, tak economy drive? A ile przy bucie?
Po przeliczeniu ostatniej sredniej ze zbiornika w cyklu mieszanym miasto trasa moje saxo spalilo 8,07l na 100km mysle ze jakbym jezdzil jak emeryt zmiescilbym sie w 6,5-7 l/100km musze to przetestowac dzis przetestuje zobacze ile mi spali w trasie powiedzmy przy 110km/h
[ Dodano: Wto 25 Lip, 2006 ]
Michał napisał/a:
po czym stwierdzasz tak ??
błotnik do wymiany
lusterko nie w kolorze
nie orginalny próg
zderzak w kiepskim stanie
tak pozatym to chyba nie ma tragedii
Twierdze ze własciciel wstawiajac auto do ogloszenia powinnien przynajmniej umyc auto a nie takiego kurwa brudasa pokazuje moge sie zalozyc ze w srodku ma 5 kg piachu a jesli chodzi o jego stan mechaniczny to to mysle ze moze byc mocno watpliwy nie wierze w takie cuda ze igłe ci ktos sprzeda za 12tysi tylko do drobnych poprawek blacharskich takie moje zdanie. Takie rzeczy to tylko w erzeLoko - Wto 25 Lip, 2006 Wala co do pytani ao economy to kliknij w cyferke w moim podpisie, zobaczysz pare danych odnośnie spalania saxofona.
A od siebie dodam, że ostatnio miasto plus malutka trasa spalił mi 10,5 litra, a jezdziłem spokojnie, przy ostrym butowaniu na trasie łyknął 9,17, przy upalaniu po wioskach nie zmieżyłem dokładnie, ale około 15 ciągnął. A przy spokojnej jezdzie na trasie 8,3 - to jest minimum jakie udało mi się osiagnąć, a w mieście regularnie 10 l albo deczko więcej.M - Wto 25 Lip, 2006 Kurcze to sporo palą te saxoloty...
:550: