upalałem wczoraj na ciepłowniczej.... dla mnie lipa, nie siada mi ta ulica, bo nie ma ani jednego zakrętu w który można wejść na lewej..... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka
Hehe, ja tam nie mam tego problemu i wszystkie 8 zakrętów ładuje bokiem, tylko trzeba patrzeć mocno przez zakręt daleko przed siebie
to musimy się omówić kiedyś.... bo ja nie jestem w stanie pojąć jak się tam można z lewej z kontr skrętu , i widzieć czy jedzie coś z naprzeciwka... powaga........ ale chetnie przyjmę lekcje Jacek - Pon 21 Gru, 2009
Janusz napisał/a:
Loko napisał/a:
Janusz napisał/a:
upalałem wczoraj na ciepłowniczej.... dla mnie lipa, nie siada mi ta ulica, bo nie ma ani jednego zakrętu w który można wejść na lewej..... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka
Hehe, ja tam nie mam tego problemu i wszystkie 8 zakrętów ładuje bokiem, tylko trzeba patrzeć mocno przez zakręt daleko przed siebie
to musimy się omówić kiedyś.... bo ja nie jestem w stanie pojąć jak się tam można z lewej z kontr skrętu , i widzieć czy jedzie coś z naprzeciwka... powaga........ ale chetnie przyjmę lekcje
hehe
troche mnie to wszystko śmieszy w odniesieniu do kilku innych tematów gdzie pany macie najwięcej do powiedzenia w sprawach potrąconych dziewczyn na przejściach albo innnych właśnie takich historii.
a tu proszę ... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka dobrek-mart - Pon 21 Gru, 2009
eM napisał/a:
ja tam jak latam bmw po bialym to mysle o 106
ahahahahahahaa
kubas - Pon 21 Gru, 2009 wczoraj latałem na zimówkach z przodu i z tyłu... i powiem tak zimówka z tyłu zabiera 50% funu... ale za to można dużo szybciej polatać niż na letnich z tyłu.... mi - Pon 21 Gru, 2009
kubas napisał/a:
zimówka z tyłu zabiera 50% funu
kubas - Pon 21 Gru, 2009 no albo moja tak trzyma okrutnie ale bokami to teraz duzo trudniej latac
w sumie to nic dziwnego bo to przeciez KORMORAN SNOWPRO Janusz - Pon 21 Gru, 2009
jacek czajka napisał/a:
hehe
troche mnie to wszystko śmieszy w odniesieniu do kilku innych tematów gdzie pany macie najwięcej do powiedzenia w sprawach potrąconych dziewczyn na przejściach albo innnych właśnie takich historii.
a tu proszę ... bo nie widać nic czy jedzie coś z naprzeciwka dobre
coś CI się chyba pomyliło koleś..... w akcji z potrącona dziewczyna, Loko sie z tego co pamiętam (mogę się mylić) nie wypowiadał, a ja broniłem gościa przed pochopnym osadzaniem.... wiec albo ja źle zrozumiałem teraz Twoja aluzje... ale najpierw czytaj coś po kilka razy zanim się do tego odniesiesz
kubas napisał/a:
wczoraj latałem na zimówkach z przodu i z tyłu... i powiem tak zimówka z tyłu zabiera 50%
chyba na parkingu pod Carrefouremkubas - Pon 21 Gru, 2009
Janusz napisał/a:
kubas napisał/a:
wczoraj latałem na zimówkach z przodu i z tyłu... i powiem tak zimówka z tyłu zabiera 50%
chyba na parkingu pod Carrefourem
Tak dokładnie bo my tutaj na nizinach nie mamy zakrentuf więc nie ma gdzie indziej poupalać...
Janusz napisał/a:
coś CI się chyba pomyliło koleś.....
Ojcze Bartoszu proszę o jakąś surową pokutę dla brata januszka bo chyba się zbytnio egzaltuje ostatnio qbus - Pon 21 Gru, 2009 Kubas ja Cie naprawde nie rozumiem, potrafisz sie shamowac np z 4 biegu do oporu po sniegu na letnich z tylu? jesli tak to uklony w Twoja strone Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009 Bijcie się (Kondziu i tak to nagra i wrzuci na tube8, k-mart naśle na was kamilabajka, eM powie, że można to załatwić polubownie, rasta was qarwa wciągnie a majk to wszystko oleje i pójdzie do platy)
zapomniałem... marcel jeszcze wyśle wam coś na pw a ja was zapytam czy dach nie cieknie i czy podłoga zdrowa.
Koniec pieprzenia opowiadajcie więc jak wasze zimowe upalania !Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009
qbus napisał/a:
Kubas ja Cie naprawde nie rozumiem, potrafisz sie shamowac np z 4 biegu do oporu po sniegu na letnich z tylu? jesli tak to uklony w Twoja strone
umie - widziałem i lewą ręką kręci śmigłem jeszcze !Anonymous - Pon 21 Gru, 2009 ehh Internetowi rajdowcy Bart - Pon 21 Gru, 2009 odezwał się król życia Vlodarsky - Pon 21 Gru, 2009
grifin010 napisał/a:
ehh Internetowi rajdowcy
na bank nie grałeś tyle w Colina II co ja...kubas - Pon 21 Gru, 2009
qbus napisał/a:
Kubas ja Cie naprawde nie rozumiem, potrafisz sie shamowac np z 4 biegu do oporu po sniegu na letnich z tylu? jesli tak to uklony w Twoja stronę
Nie umiem Chodziło mi jedynie o ustawianie się bokiem fury przy prędkościach rzędu 50-70km/h tu jest dla mnie fun. Wiadomo ze zimówki dają bezpieczeństwo i pozwalają szybciej jeździć. Ale ja jakoś jeszcze nie odczuwam potrzeby zapieprzania po śniegu 150km/h