Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Dylemat przy zakupie nowego auta z grupy VAG
Anonymous - Czw 08 Paź, 2015 was79 - Pią 23 Paź, 2015 Przyszedł polecony dzik - Sob 24 Paź, 2015 ja nic nie dostałem Anonymous - Sob 24 Paź, 2015 Bo ty masz podróbkeAnonymous - Sob 24 Paź, 2015 W USA pewnie dobry prawnik i można im samochód zwrócić za równowartość faktury PiTT - Nie 25 Paź, 2015
Justine napisał/a:
W USA pewnie dobry prawnik i można im samochód zwrócić za równowartość faktury
jesli by bylo tak latwo to juz by polecialy miliony pozwow
skoro potrafia sie sadzic za ciepla kawe w macu albo brak info ze nie mozna wsadzac puszek z farba do mikrofali to na bank by skorzystali z okazji Niemy - Nie 25 Paź, 2015
PiTT napisał/a:
jesli by bylo tak latwo to juz by polecialy miliony pozwow
no właśnie już się tak dzieje, nie wiem czy miliony, ale już wpływają prywatne pozwy i sądzę, że w US mogą powalczyć, produkt nie jest zgodny z ofertą sprzedaży.GeKo - Nie 25 Paź, 2015 was79, Hahaha, jak może być bezpieczny skoro nie spełnia norm MoRToN - Nie 25 Paź, 2015 Ja coś takiego musiałem podpisać przy odbiorze caddego.was79 - Nie 25 Paź, 2015
GeKo napisał/a:
was79, Hahaha, jak może być bezpieczny skoro nie spełnia norm
Bezpieczny jak się siedzi w środku, bo dymi na zewnątrz PiTT - Pon 26 Paź, 2015 mozna do tego podejsc z 2 stron
1. oczywiscie slabo jak przy kupnie nowego auta jest sie oszukiwanym, watpie natomiast ze srodowisko jest glownym powodem dla ktorego kupuje sie vw z dieslem
2. najglosniej krzycza Ci co sami jezdza rozpierdzielonymi furami ktore o normach czystosci spalin sprzed wielu wielu lat moga tylko pomarzyć... oczywiste jest ze jak mieli diesla z dpf'em to juz go dawno nie maja a jak byl katalizator to tez polecial do skupu...
po prostu jest okazja aby sie troche posmiac przez wlasne łzy was79 - Pon 26 Paź, 2015 Jestem ciekawy, co wymyślą. Zmianami softu raczej tego nie obskoczą, bo musieliby radykalnie obciąć moc, co przy 1.6tdi jest po prostu niemożliwe
W sumie mogliby zrobić odkup po dobrej cenie, sprzedałbym i wziął następnego. Ale to utopia.B-Rey - Pon 26 Paź, 2015 Pisali, że 2.0 TDI mogą załatwić softem ale 1.6 będzie wymagał już hardware. Nie wiem co wymyślą. Pewnie jakiś katalizator, bo AdBlue w EU raczej nie zainstalują.arssss - Pon 26 Paź, 2015 Dlaczego adblue nie ? U znajomego w dżagu jest elegancki wlew do adblue w bagażniku kosmita - Pon 26 Paź, 2015 No właśnie, adblue sporo nowych diesli ma