To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] Mieszkanie - Warszawa Bemowo

Kenet - Wto 04 Wrz, 2012

Bonczek napisał/a:
No ja mieszkam tutaj od 3 lat, na Bemowie od 5

I ciągle musisz z mapą jeździć :lol2:

Bonczek - Wto 04 Wrz, 2012

Goń się :rotfl:
pP - Śro 05 Wrz, 2012

Cartoon napisał/a:
A metro będzie pewnie za jakieś 10 lat ;)

już nie przesadzajmy,
a poza tym jeśli ktoś kupuje mieszkanie w perspektywnie 2-3 lat i zmiana to faktycznie mój argument z czapy

Cartoon - Śro 05 Wrz, 2012

Tak sobie zażartowałem, patrząc na problemy na jakie trafiają przy budowie :)
A to bomba, a to ich zaleje ;)

pP - Śro 05 Wrz, 2012

ale ze tak duzo nas mieszka blisko tesco i ani razu sie na pifko nie umówilismy to naprawde łajzy z nas
Mick - Śro 05 Wrz, 2012

pP napisał/a:
ale ze tak duzo nas mieszka blisko tesco i ani razu sie na pifko nie umówilismy to naprawde łajzy z nas

rzekł bym słoiczki z Bemowa :)

ale nic nie powiem, bo u Vłodiego stoi teraz mój samochód wiec wole nie podpaść ;)

pP napisał/a:

Trzeba to kiedyś nadrobić ;)

ps. dobra rada, dla tych, którzy planują sprzedaż mieszkania - kupcie prepaidy i taki numer wrzucajcie w ogłoszenie...
Ja tak nie zrobiłem i milion biur nieruchomości dobija się do mnie co chwilę na telefon, "którym pracuję" ;/

Mick - Śro 05 Wrz, 2012

c'mon mogłeś zapytać... przecież to normalne, nawet przy sprzedaży samochodów się tak powinno robić :)

Pierwszy raz sprzedaję mieszkanie :) mea culpa

No dobra- w piątek przychodzi pierwszy zainteresowany... jednak warto odbierać te wszystkie telefony ;)
Jakarti - Śro 05 Wrz, 2012

spokojnie, sprzeda sie szybciutko. to jest mieszkanie, a nie fura, co mozna od reki ogarnąć.
patrząc na rozne oferty na rynku, uda się i bedzie Pan zadowolony ;)

Chcielibyśmy się przeprowadzić do nowego przed marcem, więc trochę czasu na sprzedaż i kupno/urządzenie nowego jest ;)
Kamill - Śro 05 Wrz, 2012

Cartoon napisał/a:
pP napisał/a:

Trzeba to kiedyś nadrobić ;)

ps. dobra rada, dla tych, którzy planują sprzedaż mieszkania - kupcie prepaidy i taki numer wrzucajcie w ogłoszenie...
Ja tak nie zrobiłem i milion biur nieruchomości dobija się do mnie co chwilę na telefon, "którym pracuję" ;/

Ja jak wynajmowałem to miałem pierwszy telefon zanim mi sie w przeglądarce moje ogloszenie na gumtree pojawiło, pozniej juz z górki co 2-3min tel do konca dnia .... pozniej wyłączyłem xD

siema - Śro 05 Wrz, 2012

W Tak-Taku jest chyba 1 minuta wychodzących za 2 minuty przychodzące :) Czysty zysk takie ogłoszenie :]
Właśnie się zastanawiam jak można zrobić przekierowanie na numery premium... ;D

EmerytRs2 - Śro 05 Wrz, 2012

Wysoko Ci wycenił.
mieszkanie ma de facto 60.6 m2.
ile masz m2 w akcie?
Wykończenie tego lokalu jest niewątpliwie jego największą zaletą.
Największym minusem 2-pokoje na ponad 60 m2 (teraz trendy są klitki za czasów Gierka :D )

ps. ile zapłaciłeś za wycenę?
czy mógłbyś mi ja przesłac?