To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [s] prelude do sprzedania

anjas - Sob 31 Mar, 2012

Czesław, generalnie oddamy ją teraz komuś kto będzie chciał. Jak buras (opisywany wcześniej) przyjedzie z kasą to też weźmie, choć wolałbym go pogonić. Niestety klienta się nie wybiera, dlatego za chooya nie nadaję się do sprzedaży :)
Barejka - Sob 31 Mar, 2012

czeslaw to jest auta dla Ciebie dojechalo na nie jeden TD i do tego zrobila bardzo duzo kolek z nienajgorszymi czasami, czego chciec wiecej :]
Anonymous - Sob 31 Mar, 2012

Wiem , domyślam się klienta się szanuje. W przyszłym tygodniu jeżeli podpiszę umowę o pracę z Sando to będę mógł pozwolić sobie na auto bez lpg, ponieważ pracę będę miał na miejscu . Jeżeli to mi nie wypali to będę musiał śmigać 30 km do roboty , więc będę potrzebował cos z LPG.
anjas - Sob 31 Mar, 2012

Czesiu, pralka nie nadaje się do jazdy na co dzień.
Bez złośliwości, ale jeśli masz dojeżdżać 30km codziennie to kup coś z silnikiem 1.1.
Ja przynajmniej bym tak zrobił.

edit: przeczytałem jeszcze raz Twojego posta i rozumiem, że jeśli będziesz miał pracę w Sando (cokolwiek to znaczy) to nie będzie dojazdów... ale mimo wszystko prelude na co dzień to kiepski pomysł.

Bart - Nie 01 Kwi, 2012

pP napisał/a:
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2237108017&ars_source=ars&ars_socket_id=5&ars_rule_id=4

Janusz - Nie 01 Kwi, 2012

anjas napisał/a:
Czesiu, pralka nie nadaje się do jazdy na co dzień.
Bez złośliwości, ale jeśli masz dojeżdżać 30km codziennie to kup coś z silnikiem 1.1.
Ja przynajmniej bym tak zrobił.

eee tam, ja wyprutym do cna clio, z poliuretanami pod silnikiem i przelotowym wydechem latam codziennie do pracy po 20km w jedna strone, a co weekend dodatkowa trasa 40km w jedna strone i jest spoko :)

anjas - Nie 01 Kwi, 2012

Ale Ty jesteś Tytanowym Januszem :)
no name - Nie 01 Kwi, 2012

anjas napisał/a:
pralka nie nadaje się do jazdy na co dzień.

To fakt, ja swojej używam tylko do prania

M - Nie 01 Kwi, 2012

Dziwie się że pralka się jeszcze nie sprzedała,
dla kogoś kto chce poupalać i szuka auta na sezon to jest overkill.
Zawsze myślałem że pralka ma ociężały przód i się nie prowadzi - niestety byłem w błędzie.

Andrzeju wrzucałeś ogłoszenie na streetracing i civicklub?
Kurde to aż nieprawdopodobne.

anjas - Nie 01 Kwi, 2012

Nigdzie nie wrzucalem poza nasze forum i Allegro, gdzie ogłoszenie wstawil ziom mikana.

Spokojnie się sprzeda, kwestia czasu. Ludzie wola pewnie kupić cywila i samemu przystosować do upalania. Ale za cenę pralki nie kupią nawet dobrego Anglika z tym silnikiem.

pum - Nie 01 Kwi, 2012

M też tego nie ogarniam. :wall:
M - Nie 01 Kwi, 2012

Sprzedałaby się szybciej :)
Anonymous - Nie 01 Kwi, 2012

Cytat:

Dziwie się że pralka się jeszcze nie sprzedała,
dla kogoś kto chce poupalać i szuka auta na sezon to jest overkill.

Porównaj sobie wybór części do Civica a do Preludy . Mówie o sportowych zawieszeniach itp

anjas - Nie 01 Kwi, 2012

Jak będę miał chwile to wstawie, choć dna ckp nie mam konta.
Na forum preludy nie można dawać ogłoszeń się jest swierzakiem. Nie wiem jak jest na sr.pl, spróbuje.
Generalnie nie mam wielkiego ciśnienia, bo ta kasa aż tak mnie nie ciśnie, ale z drugiej strony, jak się coś sprzedaje to lepiej szybko i mieć spokój niż się bujac miesiącami.

M - Nie 01 Kwi, 2012

Oczywiście szkoda że nie zostawiasz sobie pralencji :)
Mogę Ci wystawić grzecznościowe ogłoszenie na ckp - tylko podaj jakiś kontakt preferowany.