no name - Wto 17 Kwi, 2012 Pub funkcjonuje do końca Kwietnia,
później zostaje bezrobotny zefir - Wto 17 Kwi, 2012 shit nie dobrze,
moze wpadniemy z Bonczkiem na piwko jak uda mi sie ogarnac czasowo w wawie
szkoda ze lokal nie za dobrze funkcjonuje (no name - Wto 17 Kwi, 2012
zefir napisał/a:
Kiedy to jesteś bo zapomniałem ?M - Wto 17 Kwi, 2012 Niedobrze,
duzo firm/dzialalnosci sie teraz zamyka niestety.PiTT - Wto 17 Kwi, 2012
szkoda... a nie myślałeś żeby się przebranżowić i pozostać w tym miejscu, ale z innym asortymentem?
nie wiem na co teraz jest popyt, ale z ciekawostek napiszę że ostatnio przejeździłem chyba 30 min. po Woli w poszukiwaniu cukierni
finalnie trafiłem do fortu wola
a może coś z żarciem?
wiem że vis a vis jest Kebab King i frytki u Freda, ale zawsze są chętni na kebaba... nawet jak masz 2 knajpy obok siebiemartin.h - Wto 17 Kwi, 2012
no name napisał/a:
Pub funkcjonuje do końca Kwietnia,
później zostaje bezrobotny
Tak źle?
Moje znajome prowadziły pub w Chorzowie, w dodatku w kiepskiej lokalizacji (nie na Wolności) to mówiły, że 2-3 tyś na rękę miesięcznie da się wyciągnąć. W Warszawie jest aż tak źle? Barejka - Wto 17 Kwi, 2012 lokal ze stripizem PiTT - Wto 17 Kwi, 2012 wynajęcie lokalu w tym miejscu pewnie kosztuje w cholereJakarti - Wto 17 Kwi, 2012 w Wwie jest bardzo duży potencjał ale jeszcze większa konkurencja.PiTT - Wto 17 Kwi, 2012 w temacie
http://finanse.wp.pl/gid,...=1&ticaid=1e49d Bart - Wto 17 Kwi, 2012
martin.h napisał/a:
2-3 tyś na rękę miesięcznie da się wyciągnąć
to raczej szału ni maJakarti - Wto 17 Kwi, 2012 Bart,
zaraz sie zacznie..Bart - Wto 17 Kwi, 2012 nie chciałem kija w mrowisko wkładać, ale praca za barem chyba do najprzyjemniejszych (np. pod względem czasu, który trzeba poświęcić) nie należy, więc jak na własny biznes, gdzie wszystkiego trzeba dopilnować - pieniądze nie są oszałamiające Bonczek - Wto 17 Kwi, 2012 Tak BTW 2-3k to się na miękko wyciąga robiąc za barem gdzieś w centrum tylko trzeba tą pracę akceptować.zefir - Wto 17 Kwi, 2012
no name napisał/a:
zefir napisał/a:
Kiedy to jesteś bo zapomniałem ?
bede teraz w pt-nd jak uda mi sie ogarnac wolne bo pt jestem na bank w Ministerstwie Finansow