no name - Sob 08 Paź, 2011 Wszyscy już zajęci ?
Może są chętni by jednym autem polecieć na ogladare ?roj - Sob 08 Paź, 2011 a jest opcja żeby polecieć bo wyścigu f1? jak po 10tej byłaby wybitka to ja bym się pisał.no name - Sob 08 Paź, 2011 roj, ja bym mógł lecieć po wyścigu ale nie mam czym.
Beta stoi u Fusa więc ja tylko mogę się do wachy komuś dołożyćroj - Sob 08 Paź, 2011 to dawaj cieniasem
hm, ja mogę zabrać klijacza jeśli dziś nie zapiję (a w sumie jest szansa, że nie).no name - Sob 08 Paź, 2011 Ja właśnie chciałem na oglądare jechać więc z bro
Pisz szybko co robimy bo baterie muszę podładować a na noc do pracy idęroj - Sob 08 Paź, 2011 Skąd będziesz leciał? Jedzie jeszcze z nami Bonczek (tylko on zamiast płacić gotówką ROBI ROBOTĘ) i on będzie z Bemowa jechał więc może się z nim ustawię przy okENciu. Ja będę startował z wilanowa po gp. Myslę, że między 10:30 a 11tą wyjazd.no name - Sob 08 Paź, 2011 Ja na saskiej kępie pomieszkuje, znaczy jest szansa bym się dopiął tak ?roj - Sob 08 Paź, 2011 no tak, to pojedziemy we trzech clio.
podjedziesz jakoś na wilanów czy podjechać po Ciebie?
(nr masz to dzwoń ustalimy co i jak)roj - Sob 08 Paź, 2011 dobra, jeszcze jedna prośba, wyśle mi ktoś z wyścigowców je.banych co będą rano na miejscu współrzędne gps wjazdu przesłał bo byłem tam raz rok temu i pamiętam, że miałem zajebkę jakąś.no name - Sob 08 Paź, 2011 roj, nie mam jak podjechać za bardzo roj - Sob 08 Paź, 2011 dobra, zadzwonię po 10tej i podjadę po Ciebieno name - Sob 08 Paź, 2011 Senkjuroj - Sob 08 Paź, 2011 roj łelkam.. yy. jor łelkam..no name - Sob 08 Paź, 2011 Pytanie do upalających,
będzie szansa by przejechać się na prawym ?roj - Sob 08 Paź, 2011
no name napisał/a:
będzie szansa by przejechać się na prawym ?
+1
jakby ktoś brał na jakiś kurs pasażera to ja też bardzo chętnie