HH.ORG na Torze - [KJS]Tor Radom - 10 września ( sobota )
Bart - Pią 12 Sie, 2011
anjas napisał/a:
Za to wstępnie rezerwuję miejsce od pierwszego rezygnującego 3 dni przed wyjazdem
http://forum.hothatch.org...mode=post&u=329 no name - Pią 12 Sie, 2011 anjas, takie wstępne " pewne " listy ostatnio rozwaliły mi termin.
Wszyscy są dorośli ale różnie bywa i pózniej wychodzą kwiatki.M - Pią 12 Sie, 2011
no name napisał/a:
anjas, takie wstępne " pewne " listy ostatnio rozwaliły mi termin.
Wszyscy są dorośli ale różnie bywa i pózniej wychodzą kwiatki.
Podstawa listy to wpłata - prosteCHRZANEK - Pią 12 Sie, 2011
no name napisał/a:
CHRZANEK, wpisałem [KJS] chociaż to też nie do końca a nie wiem czy moge opisać impreze jako lużny trening.
No name: Jest OK.
W planach mamy wyodrębnienie dwóch bliźniaczych działów: Motorsport i HH.Org na torze.
Póki co tak będzie dobrze.
Bardzo dziekuje.no name - Pią 12 Sie, 2011 Jak dobrze to się ciesze że nie nabałaganiłem za bardzoM - Pią 12 Sie, 2011 Moglibyśmy te plany wdrożyć w końcu PiTT - Pią 12 Sie, 2011 do kiedy ostatecznie można wpłacać i ile miejsc zostało?Barejka - Pią 12 Sie, 2011 PiTT, wplacaj nie gadaj EmerytRs2 - Pią 12 Sie, 2011 no name, czy można Ci zaufać?? krzysiek_ - Pią 12 Sie, 2011 no name, Kolega Barejka rezerwował miejsce dla drugiej 106. Chodzi oczywiście o mnie Przelew już poszedł tak więc jak dojdzie proszę o wpisanie na liste Barejka - Pią 12 Sie, 2011 EmerytRs2, w razie czego 10 do radomia wpadamy na latare Anonymous - Pią 12 Sie, 2011 Dostaniesz jeszcze przelew od mojego kolegi Maćko. Pozdr!no name - Sob 13 Sie, 2011
PiTT napisał/a:
do kiedy ostatecznie można wpłacać i ile miejsc zostało?
Do kiedy będą miejsca, zostało jakieś 8-10
EmerytRs2 napisał/a:
czy można Ci zaufać??
sam sobie nie ufam więc ciężko powiedzieć
krzysiek_ napisał/a:
jak dojdzie proszę o wpisanie na liste
sie wie
AleX_R53 napisał/a:
Dostaniesz jeszcze przelew od mojego kolegi Maćko
okiRasputin - Sob 13 Sie, 2011
EmerytRs2 napisał/a:
no name, czy można Ci zaufać??
+1
Sorry za brak zaufania ale już podobne przypadki przerabiałem na innych forach więc jestem ostrozny. Rejestrujesz się i od razu wyskakujesz z taka ofertą,żadnej listy aut nie wklejasz, najpierw kasa(to nie w stylu hh )itp. No chyba,że ktoś Cię zna i poręczy za Ciebie pum - Sob 13 Sie, 2011 Rasputin jak coś zrobisz mu wjazd na knajpę