czy byli w MO czy nie byli to ich sprawa... ale żeby od razu pisać do kolegów "pedzie" to już przesada
ja w MO nie byłem ani nikt z mojej rodziny
Mick to jest akurat 125
tak czy inaczej, w grę wchodzi papierowa 50, jak będzie więcej pod dupą to lepiej, ale chyba taka 50 też da radę?Michał - Wto 10 Maj, 2011 NIEPiTT - Wto 10 Maj, 2011
Michał napisał/a:
NIE
tam mają tą 125 do rej na 50
ile może kosztować rejestracja sprowadzonego skuta?
oni chyba tam wszystko sprowadzane mają (lęk przed urzędem mokotowskim )Bart - Wto 10 Maj, 2011 ze sprowadzanymi skuterami jest trochę jak z samochodami - przyjeżdżają w dużej mierze największe śmietniki po jakichś wypożyczalniach, pizzeriach, z przebiegami 80tkm i takie tam PiTT - Wto 10 Maj, 2011 myślę czy nie wyłożyć lachy na to i kupić coś po taniości
np.
http://moto.allegro.pl/sk...1602522840.html http://moto.allegro.pl/ky...1598343550.html
nie chcę wydawać 4k na 11 letni skuter i jarać się jaki on piękny
zupełnie w innym celu mam zamiar kupić taki środek lokomocji, napinać przez lato, wrzucić do szopy na zimę i kolejny sezon znowu, bez jarania się jego kształtami i wykonaniem
do tego jednak na miasto powinien być jak najszybszyBart - Wto 10 Maj, 2011 kurde, mocno staniały te sprzęty. Jeszcze niedawno trudno było znaleźć przyzwoite kymco super 9 za mniej niż 4-5k. To co wkleiłeś to niezłe propozycje - w miarę młode, niezłe modele.PiTT - Wto 10 Maj, 2011
Bart napisał/a:
kurde, mocno staniały te sprzęty. Jeszcze niedawno trudno było znaleźć przyzwoite kymco super 9 za mniej niż 4-5k. To co wkleiłeś to niezłe propozycje - w miarę młode, niezłe modele.
noo, pamiętam jak mój ojciec sprzedawał swojego kymco sporo starszego za 2.5k i od razu miał klienta
pytanie tylko który z tych modeli co wkleiłem byłby lepszy
vitality zrobiony na 70, więc pewnie dużo szybszy... no i młodszyBart - Wto 10 Maj, 2011 Super 9 to topowy sportowy model wśród "50" w Kymco, jest mnóstwo tuningowych części, sporo da się z niego wykrzesać.
Jak nie chcesz się pier.dolić w jakieś dłubanie, tuning to chyba brałbym vitality, poza tym jest młodszy - teoretycznie dłużej posłuży.Michał - Wto 10 Maj, 2011
Cytat:
ze sprowadzanymi skuterami jest trochę jak z samochodami
moj jak kupowałem miał przebieg 10 tyś , a na karku 11 lat.
W pół sezonu zajebałem 2200 km
wiec NA BANK WIARYGODNY jest przebiego mojego
Dobrze ze z wami pojechałem , w poniedziałek jade oglądać 90tke shadowke. Ten kolo powiedział ze sie dogadamy ( wezmie w rozliczeniu mojego )
A co do tego czy chcesz sie jarać czy nie, to jest tak samo pitt jak z samochodem. Jak ci zależy to sobie kupisz ładny, a jak masz to w dupie to kup najtańszy. Tylko nie wiem co to za przyjemność takim kymco jezdzić PiTT - Wto 10 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Cytat:
ze sprowadzanymi skuterami jest trochę jak z samochodami
moj jak kupowałem miał przebieg 10 tyś , a na karku 11 lat.
W pół sezonu pomylony 2200 km
wiec NA BANK WIARYGODNY jest przebiego mojego
ale Ty masz cienia, inna półka cenowa
te habany nieco zajechane wizualnie były, więc nie wiadomo jak mechanicznie
jednak to sporo kasy... można rajdową fiestę mieć
a na ile wyceniasz swojego? wiesz że on da Ci mniej niż ja
ogólnie nie widzę przyjemności jechania na skuterze... jedyna przyjemność to mijanie innych aut w korku, ale do tego raczej wystarczy kymco
potrzebuję transportera jedynie, ale też żeby jakoś wyglądał a te co mieli w cenie do 3k to mega stare kupyMichał - Wto 10 Maj, 2011 wiesz ze wolałbym tobie go opchnąć bo wiem ze nie zniszczysz a będziesz dbać
w poniedziałek pojade obczaić tą 90tke i ci powiem jak sprawa wygląda
mi ta niebieska habana sie mega podoba jest taka "syta"
ja bym ją brał z marszu , to 125 , w mega cenie.PiTT - Wto 10 Maj, 2011
Michał napisał/a:
wiesz ze wolałbym tobie go opchnąć bo wiem ze nie zniszczysz a będziesz dbać
w poniedziałek pojade obczaić tą 90tke i ci powiem jak sprawa wygląda
mi ta niebieska habana sie mega podoba jest taka "syta"
ja bym ją brał z marszu , to 125 , w mega cenie.
kurde, ale ja chciałbym w końcu kupić coś o co nie będę musiał dbać Michał - Wto 10 Maj, 2011 hhehe
to bierz to kymco i HYJ !!
Jakarti - Śro 11 Maj, 2011 dosiadlem tego "sportowego" bo habany i shadowy moze i sa ladne ale sa duzo szersze. jak masz jezdzic po miescie to kazdy cm Ci sie przyda. takiego skuta bierzesz pod pache, opierasz pod firmą jak rower i idziesz ciorać Excela. Shadowa nie porzucisz tak bo to juz ladna rzecz. a na Nowy Swiat raczej nie bedziesz jezdzil wiec ja tam bym sie nie zastanawial.
no i nie wspominając juz o kasie.. po prostu tansze. mozna co sezon miec innego Michał - Śro 11 Maj, 2011