Znalazł wszystkie filmy na dysku anjas - Wto 12 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
Znalazł wszystkie filmy na dysku
czeba było go nie nagrywać!Anonymous - Wto 12 Kwi, 2011 wstępnie sie dopisuje,jesli dostane wolne w pracy to przyjade,a czy dostane wolne bede wiedział jutro.Młody Papież - Wto 12 Kwi, 2011 martin.h - Wto 12 Kwi, 2011
rabarbar napisał/a:
wstępnie sie dopisuje,jesli dostane wolne w pracy to przyjade,a czy dostane wolne bede wiedział jutro.
Myślę, że z tej okazji zrobimy 17 kwietnia dniem wolnym od pracy na Śląsku Anonymous - Wto 12 Kwi, 2011 no przecież w Rzeszy sie w niedziele nie pracuje,nawet sklepy są zamkniete....martin.h - Wto 12 Kwi, 2011
rabarbar napisał/a:
no przecież w Rzeszy sie w niedziele nie pracuje,nawet sklepy są zamkniete....
No to wywiesimy flagi w oknach
Oczywiście niemieckie leon - Śro 13 Kwi, 2011
martin.h napisał/a:
No to wywiesimy flagi w oknach
Oczywiście niemieckie
Ja wohl! Bart - Śro 13 Kwi, 2011 Martinie.h, nie wstydź się chłopie tylko przyjeżdżaj na ten Wyrazów.martin.h - Śro 13 Kwi, 2011 M, zamknął temat o sznytach i zniszczył cały mój świat, jestem załamany Bart - Śro 13 Kwi, 2011 życie to nie tylko internet Janusz - Śro 13 Kwi, 2011 ja się zastanawiam czy jechać na wyrazów czy an trening do Tych bo tam sporo większe wpisowe, ale spooooro blizej i suma sumarum wyjdzie jeden pieron... natomiast tor w Tychach raczej ciekawszy
tak wiem to nic nie wnosi ale musiałem sie pochwalić martin.h - Śro 13 Kwi, 2011
Bart napisał/a:
życie to nie tylko internet
Widzisz, dla mnie to wszystko, czuję jak umieram.Młody Papież - Śro 13 Kwi, 2011 Januszek, ale pie.do.lisz! Tychy sa dla pedałów!