Anonymous - Sob 26 Mar, 2011 Bonk jedziesz?Janusz - Sob 26 Mar, 2011
Cytat:
jeśli już, to myślę raczej o sobocie. Bliżej ósmego maja trzeba będzie jakieś decyzje podjąć - kiedy, czym i w jakim towarzystwie jechać.
co z clio i laweta?? Bonczek - Sob 26 Mar, 2011 Marceli a dasz się karnąć? Anonymous - Sob 26 Mar, 2011
Bonczek napisał/a:
Marceli a dasz się karnąć?
wiesz,że się dogadamy Bonczek - Sob 26 Mar, 2011 Yhm Drone - Nie 27 Mar, 2011 Temat postu: Re: 2011 HH.ORG TrackDay Ułęż 8 MAJ
M napisał/a:
W sobotę 7 maja zjazd w zajeździe nad wieprzem (6km od lotniska) i kontemplacja/integracja a w niedzielę trackday
Wpisowe 200PLN'ów
Niestety mogę być tylko w niedzielę.
Jak dobrze zapijecie w sobotę, to może nie będę ostatni swoim parchem M - Nie 27 Mar, 2011 Niedziela jest opcjonalna Drone - Nie 27 Mar, 2011
M napisał/a:
Niedziela jest opcjonalna
Opcjonalne nie są ciche dni w domu, jakbym pojechał 7 maja na chlanie.
Szanowna Małżonka ma w tym dniu swoje kolejne 18 urodziny M - Nie 27 Mar, 2011 Oczywiście chodziło mi o opcjonalną sobotę
Ja biorę małżonkę Loko - Nie 27 Mar, 2011 Jako że powożę ostatnimi czasy wóz z 4 wrotami i 5 miejscami w środku, to jest opcja żebyśmy się poturlali do tego ułęża na kiełbe i ogladare, jak znajdziemy jeszcze 3 chętne osoby z okolic coby rozbić koszty wachy, to możemy się zabrać.M - Nie 27 Mar, 2011 Zapraszam Loko, aczkolwiek żal przyjechać i nie upalać Yarko - Nie 27 Mar, 2011 mam chętnego kolegę Clio Sportem III, można go dopisać do listy ?M - Nie 27 Mar, 2011
Yarko napisał/a:
mam chętnego kolegę Clio Sportem III, można go dopisać do listy ?
Tak śmiało, od razu daj mu dane do przelewów jeśli możesz.
Może uda się zebrać dobrą frekwencję.Rasputin - Nie 27 Mar, 2011