HH.ORG na Torze - HOTHatch.org track day Poznań 2011
M - Wto 25 Sty, 2011
Jaco napisał/a:
ee w tym terminie jest Świdnicki...
Albo rybka albo pipkaJanusz - Wto 25 Sty, 2011
M napisał/a:
Albo rybka albo pipka
chyba ze pipka jedzie rybkaM - Wto 25 Sty, 2011
Janusz napisał/a:
M napisał/a:
Albo rybka albo pipka
chyba ze pipka jedzie rybka
Co byśmy bez Ciebie zrobili JankuiQ - Wto 25 Sty, 2011 M, wybierasz sie swoim civiciem?M - Wto 25 Sty, 2011
iQ napisał/a:
M, wybierasz sie swoim civiciem?
Taki mam zamiar Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 Będzie ktos miał miejsce na prawym ? bo z chęcia bym przyjechał ale nie mam fury na takie wypady . a ziomek ktorego namawiam na wyjazd jeszcze sie kurcze zdecydowac nie możeJakarti - Wto 25 Sty, 2011 nie. wszystkie samochody jezdza bez prawych miejsc.Anonymous - Wto 25 Sty, 2011 A to szkoda martin.h - Wto 25 Sty, 2011 Panowie, bierzcie przykład z Czesia, On jest na każdej pojeżdżawce HH.org Michał - Wto 25 Sty, 2011
CHRZANEK napisał/a:
Nie mogę się zdeklarować co do jeżdżenia (bo póki co nie mam fury do tego celu) ale wsiadam do kogoś na prawy i jadę posłuchać i popatrzeć.
mozemy razem sie mazdolnią kulnąć, ja chyba się wybiore na oglądarkieAnonymous - Wto 25 Sty, 2011
Michał napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
Nie mogę się zdeklarować co do jeżdżenia (bo póki co nie mam fury do tego celu) ale wsiadam do kogoś na prawy i jadę posłuchać i popatrzeć.
mozemy razem sie mazdolnią kulnąć, ja chyba się wybiore na oglądarkie
w najgorszym wypadki ja jadę albo Landkiem albo MLem więc 3 osoby mogę zabrać M - Wto 25 Sty, 2011
Michał napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
mozemy razem sie mazdolnią kulnąć, ja chyba się wybiore na oglądarkie
Żadną oglądarkę, orzech na sagan i jedziesz PieQt - Wto 25 Sty, 2011
Gaydek napisał/a:
PieQt, wpisałem Cię na listę, bo miałem nadzieję, że coś da się z tym jeszcze zrobić, ale OK, skreślam kolegę.
jak wystąpi jakieś zdarzenie losowe w miejscu mojej podróży i nie będę mógł tam jechać - od razu skontaktuję się z Tobąrasta - Wto 25 Sty, 2011 Gaydek, dotarły wpłaty z FKP?Gaydek - Wto 25 Sty, 2011 PieQt, OK