Anonymous - Nie 03 Kwi, 2011 dobra eM moze nawet na poznań mi się uda Miniac - Nie 03 Kwi, 2011 Jest tylko jeden problem z Fokami RS Mk1.... Anonymous - Nie 03 Kwi, 2011 sztuka sztuce nierówna ..... nie skręcają, nie przyspieszają, psują się czy co?Cartoon - Nie 03 Kwi, 2011 Zamiana na fieste?? Anonymous - Nie 03 Kwi, 2011 jak będę go miał już pod biurem to będziemy "negocjować" Miniac - Nie 03 Kwi, 2011
Marcel napisał/a:
sztuka sztuce nierówna ..... nie skręcają, nie przyspieszają, psują się czy co?
nienienie.. wręcz przeciwnie. To bardzo fajne auto - mocne, wytrzymałe z potencjałem i 'skrętne'. Jego 'problem' przedstawię na poniższych obrazkach.
KarQ - Nie 03 Kwi, 2011 Że niebieskie, czy że wygląda jak wygląda
Kwestia gustu, dla mnie jest OK.Anonymous - Nie 03 Kwi, 2011 chyba chodzi o to ze wszystkie są takie same , choć na brak indywidualności narzekać nie możemy posiadając RSMiniac - Nie 03 Kwi, 2011 Że zawsze identyczne, zero opcji wyboru. Dla mnie to odpada, bo nie mógłbym się w ogóle z autem zidentyflokować. Robiłem ich już parę i zawsze myślę, że to ten sam. 99% właścicieli nie zmienia w nim nawet fabrycznych kół. Jest owszem ładny.. ale w centrum handlowym możesz się złapać na szarpaniu klamki nieswojego auta.
Dobry jest tylko to, że możesz go kupić, skatować, rozbić i kupić następny - identyczny. Ale wierze, że są tacy, którym to odpowiada. Rasta? Anonymous - Nie 03 Kwi, 2011 hahahahahah Miniac - Nie 03 Kwi, 2011
Czesio napisał/a:
chyba ch
- odzi o to ze wszystkie są takie same , choć na brak indywidualności narzekać nie możemy posiadając RS
Żebyś widział jak się zachowuje dwóch klientów z RSami, którzy się przypadkowo spotykają na hamowni.
- uuu.. piękny Focus
- wiem
- wiem
- wiem
- a skąd masz .. a nie też to mam.. ooo i skóra Ci się tak samo przeciera.. znajomy ma takie fotele z RSa do sprzedania
- jakie? aa.. zresztą nieważne.. ładne-- biorę
- a skąd ten zajebisty znaczek na klapie?
- to seryjny przecież - TEŻ POWINIENEŚ mieć.. sprawdź
- qrwa.. musiał mi odpaść!!
Nie wiem czy też zauważyłeś, ale jak się mówi 'znajomy kupił Focusa RS' to pada jedynie pytanie 'którego', po czym ewentualnie 'ile dał'.. więcej pytań nie ma, bo i o co?
Czyj to?
GeKo - Nie 03 Kwi, 2011 Czyli w końcu udało się stworzyć ideał
Brakuje mu tylko 4x4kosmita - Nie 03 Kwi, 2011 Miszcz auto, jak już będzie w wwa to wstępnie rezerwuje
Z tym, że są takie same to nie ma co płakać raptem 4500sztuk. Szkoda tylko, że większość ma przemalowane felgi na biało, lepiej wygląda ori albo antracyt.Gaydek - Nie 03 Kwi, 2011 Marcel, gratuluję, zazdroszczę i liczę na prawy .rasta - Nie 03 Kwi, 2011 Lepiej wygląda na białej feldze
To jest naprawdę kompletne auto tam nie ma co zmieniać z wyjątkiem ew. podniesienia mocy.