HH.ORG na Torze - Sezon Torowy 2011 - otwarta dyskusja
Bart - Śro 15 Gru, 2010 zarażony forumowym optymizmem stwierdzam, że przyjadę deltą na tor Jacek - Śro 15 Gru, 2010 lolbizon - Śro 15 Gru, 2010
Bart napisał/a:
zarażony forumowym optymizmem stwierdzam, że przyjadę deltą na tor
wstaw ja zawczasu do jakiegos pobliskiego warsztatu
jak sobie pomysle, ile musze zainwestowac, zeby przyjechac, to mnie leb boli Jacek - Czw 16 Gru, 2010
bizon napisał/a:
Bart napisał/a:
zarażony forumowym optymizmem stwierdzam, że przyjadę deltą na tor
wstaw ja zawczasu do jakiegos pobliskiego warsztatu
jak sobie pomysle, ile musze zainwestowac, zeby przyjechac, to mnie leb boli
będziesz inwestował w Bartową deltę jest coś o czym nie wiem?...chłopcy M - Czw 16 Gru, 2010 Bart wystarczy że przyjedziesz żukiem turbo budzik - Czw 16 Gru, 2010 A może tak RallyLand u Kuchara?M - Czw 16 Gru, 2010 Jakie są tam warunki? Nie wiem czy będzie wielu chętnych na krzywienie karoserii na dziurachJacek - Czw 16 Gru, 2010 rób listę
budzik - Czw 16 Gru, 2010 Można na samym pasie lotniska,można też po drogach na terenie obiektu
Jakiegoś strasznego wyrypu nie mazefir - Czw 16 Gru, 2010 dokladnie na Rallylandzie, warunki sa ciut lepsze niz w Nowym Miescie nad Pilica.
pozdroM - Czw 16 Gru, 2010 Właśnie obadałem temat - wyglada bardzo ciekawie
Piszę do nich.
EDIT: doczytałem że hotel w trakcie ogarniania - to byłby mega plus.iQ - Czw 16 Gru, 2010 Moze mi by sie udalo przyjechac do PL i zrobic pare kolek z wami M - Czw 16 Gru, 2010 AJKJU - oczywiście że wpadaj
Napisałem do rallylandu ale powiem szczerze lokalizacja troche z dupy jest
Mimo że obiekt zacny.Gaydek - Czw 16 Gru, 2010 O kurczaki, ale blisko (180 km w jedną stronę) .Gaydek - Czw 16 Gru, 2010 Jest jeszcze Toruń i Coloseum Motorsport, http://www.coloseumms.pl/ .