ale pod względem zawieszenia i właściwości jezdnych tragedia
Wg mnie jest lepszy od Pajero
Tak Ale dużo gorszy od Legacy i Imprezy Anonymous - Pią 15 Sty, 2010
martin.h napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
martin.h napisał/a:
Tak Ale dużo gorszy od Legacy i Imprezy
Ale o wiele inne przeznaczenie niz Legacy i Impreza martin.h - Pią 15 Sty, 2010
grifin010 napisał/a:
martin.h napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
martin.h napisał/a:
Tak Ale dużo gorszy od Legacy i Imprezy
Ale o wiele inne przeznaczenie niz Legacy i Impreza
grifin, temat jest o kombi. Taki Forester poza tym, że jest wyżej zawieszony niczym się nie różni od Imprezy czy Legacy (poza tym, że nie skręca). Ja bym wolał seryjnie zawieszone Legacy lub Imprezę, bo chociaż dużo lepiej się prowadzi. Chyba, że PiTT ma zamiar jeździć po lesie, ale z tego co wiem to raczej nie.Stf - Pią 15 Sty, 2010 fragment moich pierwszych poczynań za kierownicą... rodzice się z nim nie rozstawali chyba z 15lat. silnik wzmacniany - z transportu sanitarnego - coś pod 82km. kolor czerwony. ufff to były czasy...
k-mart - Sob 16 Sty, 2010 kozak foto, swoja droga k-mart - Nie 17 Sty, 2010 a dlaczego nie kupujesz w koncu rs4?
sam pisales, ze to jednak bardzo fajny samochod.Walle - Pon 18 Sty, 2010 Pitt, tylko nie tds.............. po cóż Ci coś takiego? Tyle, że jest duże i wygodne, jeśli akurat jest sprawne.szymlorek - Pon 18 Sty, 2010
k-mart napisał/a:
dobry wybor.
kozak, w srodku ladniejszy od gt-ka.
Doyebiesz 18", gwint, zardzewiala maske bagaznik na dach z jakas beczka, i juz jestes "cult".
Pitt, tylko nie tds.............. po cóż Ci coś takiego? Tyle, że jest duże i wygodne, jeśli akurat jest sprawne.
no wlasnie to jest jedyny minus tej niebieskiej sztuki
duzo zlego slyszalem o tdsach i trochę strach mimo że teraz podobno wszystko jest igła
no nic, nie napalam się bo tak jak pisałem, najchętniej bym kupił coś wśród znajomych
nie mam ciśnienia a kupić szrota to można bardzo szybko nox - Pon 18 Sty, 2010 Pitt może coś w ten deseń? tutaj corpawda uszkodzona sztuka ale koncepcja nawet nie głupia .
e34 kombi to najlepiej kupić 525i - silnik znany i opykany. Takie coś wycmokane jeszcze bym zaryzykował. Części tanie, a silnik znany każdemu chyba mechanikowi. Trzeba tylko dbać o to co zazyczaj w r6 bmw - nie przegrzewać.Walle - Pon 18 Sty, 2010
nox napisał/a:
Pitt może coś w ten deseń? tutaj corpawda uszkodzona sztuka ale koncepcja nawet nie głupia .