To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Regulamin

Vlodarsky - Czw 10 Gru, 2009

Marek z całym szacunkiem - udawaj, że tego regulaminu nie ma. Zachowuj się jak do tej pory (może z większą nutką tolerancji wypowiedzi innych ludzi :) ) Ale potraktuj ten regulamin jako coś co być musi. Nic się przecież nie zmienia jak widzisz - dalej Cię obrażam a Ty mi odpowiadasz :*

No i jak zwykle dodam - jeśli ktoś jest w stanie zrobić coś najlepiej to czemu tego nie robi tylko krytykuje ? Gdyby ktoś zaproponował "czerwoni - słabo wygląda ten regulamin. Zrobię lepszy i może to podmienimy ? " to inna gadka... Krytykować można wszystko.

CHRZANEK - Czw 10 Gru, 2009

Marku 23: Powiedz mi co z Twojego punku widzenia zmienia ten regulamin ???

Czy twoje wypowiedzi uległy zmianie ??
Czy stosunek innych użytkowników forum do Twojej osoby uległ zmianie ???

Wg mnie nie - choć jak każdy mogę się pomylić.

Regulamin jest potrzebnyi przedmówcy wyjaśnili dlaczego.
Jeżeli Twoim lub kogoś innego zdaniem regulamin jest do poprawy, to propozycje przedstawiajcie w sposób KONSTRUKTYWNY !!!

Pisanie że "regulamin jest zły - bo tak" wg mnie jest właśnie przejawem wypowiedzi która nic w sobie nie zawiera.

Ktoś kto to pisał starał się i zrobił to najlepiej jak potrafił.
Jeżeli umiesz lepiej to przedstaw propozycje.

KonradMK - Czw 10 Gru, 2009

Zgadzam się trochę z Markiem :/
Jeśli mam traktować to jako coś czego nie ma, to może niech tego nie będzie. Nie wiem czy pamiętacie jeszcze co mówiliśmy na wielu spotkaniach m.in. w FJ, jak ma ewoluować klub, co chcemy, a czego nie. Nie? Ja też już nie pamiętam. Gdybym pamiętał to bym był bardzo smutny teraz. Z mojego punktu widzenia ten klub to kilka osób które znam, szanuję i bardzo lubię spotykać, bez względu na relacje między nimi (a są różne czasem), przy tym pozostanę już do końca. Fajnie, że hh.org będzie miał osobowość prawną. Tylko mi to jest na chuy potrzebne, ale jeśli ktoś widzi w tym interes to może dobrze?

Jacek - Czw 10 Gru, 2009

żeby z tego interesu nie zrobiła się lipa....pomyślcie o tym kilka razy
saxorulez - Czw 10 Gru, 2009

KonradMK napisał/a:
Tylko mi to jest na chuy potrzebne

Może dlatego jesteś zielony a nie niebieski.

jacek czajka napisał/a:
żeby z tego interesu nie zrobiła się lipa....pomyślcie o tym kilka razy

Nikt nie chce zarabiać na tym kasy, po prostu łatwiej jest wynająć tor na klub niż na osobę prywatną.

Wynajmując Radom wykupiłem ubezpieczenie gdzie organizatorem imprezy byłem JA. Jeśli chcecie brać na siebie takie dokumenty to zapraszam i podpisujcie się swoim nazwiskiem, i gdy pojawia się jakiś człowiek którego nie znasz, i wywala w bandy swoim autem to nie on się tłumaczy a ORGANIZATOR.

Mając osobowość prawną łatwiej takie rzeczy się ogarnia. Można pozyskać sponsora na jedną z imprez na torze, zarejestrować www.hh.org jako portal w ISSN i mając akredytację dziennikarską na legalu załatwić auto na testy.

Jacek - Czw 10 Gru, 2009

:pom:

saxorulez napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Tylko mi to jest na chuy potrzebne

Może dlatego jesteś zielony a nie niebieski.

OK, wycofuję się z tego co napisałem, pewnie masz rację i są zalety.

saxorulez - Czw 10 Gru, 2009

fajnie że się zgadzamy :) Obiektywnie takie destrukcyjne podejście nie pomaga tym co są zaangażowani. Każda krytyka jest mile widziana ale oby była konstruktywna.

saxorulez napisał/a:
fajnie że się zgadzamy :) Obiektywnie takie destrukcyjne podejście nie pomaga tym co są zaangażowani. Każda krytyka jest mile widziana ale oby była konstruktywna.

I tak właśnie powstaje korporacja :D

Gaydek - Czw 10 Gru, 2009

saxorulez napisał/a:
Nikt nie chce zarabiać na tym kasy, po prostu łatwiej jest wynająć tor na klub niż na osobę prywatną.

Wynajmując Radom wykupiłem ubezpieczenie gdzie organizatorem imprezy byłem JA. Jeśli chcecie brać na siebie takie dokumenty to zapraszam i podpisujcie się swoim nazwiskiem, i gdy pojawia się jakiś człowiek którego nie znasz, i wywala w bandy swoim autem to nie on się tłumaczy a ORGANIZATOR.

Mając osobowość prawną łatwiej takie rzeczy się ogarnia. Można pozyskać sponsora na jedną z imprez na torze, zarejestrować www.hh.org jako portal w ISSN i mając akredytację dziennikarską na legalu załatwić auto na testy.

agrii²

ps - Czw 10 Gru, 2009

Ja tez zdecydowanie agrii z ogolna koncepcja - rozumiem, ze Panowie czerwoni chca jakby przestac sie bawic dla samej zabawy, tylko zrobic z hh.org (w ktory zainwestowali juz kilka lat swojego czasu) cos do powazniejszej/prawdziwej zabawy - niejako wzniesc sie na wyzszy poziom.

Jedynie niektore sformuowania w regulaminie sa lagodnie mowiac niefortunne i tu zgadzam sie z M23. Co znaczy "avatary mogace wywolywac konflikty"?? To jest troche nonsens, bo skad mamy wiedziec co wywola konflikt a co nie. Moj avatar na przyklad moze wywolac konflikt typu silnik przeciwsobny a sprawa Mohameta w dunskich kreskowkach.

Mysle, ze ten podpunkt jak i jemu podobne sa kryte przez inny "Admin ma racje i jak mu sie cos nie podoba to kasuje". Proste.

Jakarti - Czw 10 Gru, 2009

w tych watpliwych miejscach to glownie chodzi o sformulowania potrzebne do rejestracji hh.org jako stowarzyszenia - nie bylo sensu tutaj zmienic kiklu zdan i "ukrywac" czegos.

tak jak mowilismy

NIC SIE NIE ZMIENIA.

to sformulowania prawne wiec nie ma o co sie tutaj martwic.

GeKo - Czw 10 Gru, 2009

Zgodzę się z M23 bo regulamin mówi jedno a niby ma się nic nie zmieniać. Myślę że czerwoni popełnili błąd wpuszczając regulamin a nie pisząc po co to zrobili. Tylko im były znane powody stąd powstały kontrowersje. Saxorulez ładnie wyjaśnił teraz, Po co? Na co? Dlaczego? i jest OK.

Myślę że nie raz wprowadzaliście zmiany na forum, mając jak zawsze na pierwszym miejscu jego dobro, ale znając sobie tylko powody zmian, nie oczekujcie że każdy to będzie przyjmował z miejsca i akceptował. Jeśli coś się zmienia to chcemy wiedzieć dlaczego, a nie domniemywać że to widzi mi się.

Jacek - Czw 10 Gru, 2009

ps napisał/a:
Co znaczy "avatary mogace wywolywac konflikty"?? To jest troche nonsens, bo skad mamy wiedziec co wywola konflikt a co nie. Moj avatar na przyklad moze wywolac konflikt typu silnik przeciwsobny a sprawa Mohameta w dunskich kreskowkach.

tp prowokacja, czy takie sranie w banie??? o_O

ps - Czw 10 Gru, 2009

jacek czajka napisał/a:
ps napisał/a:
Co znaczy "avatary mogace wywolywac konflikty"?? To jest troche nonsens, bo skad mamy wiedziec co wywola konflikt a co nie. Moj avatar na przyklad moze wywolac konflikt typu silnik przeciwsobny a sprawa Mohameta w dunskich kreskowkach.

tp prowokacja, czy takie sranie w banie??? o_O

co?