HH.ORG na Torze - [tor lublin] policyjna vectra 3.2 T vs 106 s16
martin.h - Czw 06 Sie, 2009
bart napisał/a:
albo martin.h, zakładając że owa vectra była w cztery.turbo serwisowana
Vectra nie, ale coraz bardziej się zastanawiamy czy nie wejść w Insignię OPC. Ten samochód to przyszłość, idzie lepiej niż Evo i STI. Kto wie może w przyszłym roku zrobimy takiego do GSMP.
A co do policjantów to jestem z Majkiem i resztą (pomimo tego, że Majk to hip-hopowiec, a oni nie przepadają za policją). Owszem zdarza się tak, że trafiają się policjanci, którzy mają wszystko w dupie, ale nie możemy tak od razu mówić o całej policji.
Podsumowując, gdyby tak było to moglibyśmy powiedzieć, że wszyscy Polacy to c.h.u.j.e i c.i.u.l.e.nox - Czw 06 Sie, 2009 Moja Babcia , Dziadek , Wujek i Ciotka byli Policjantami .... Komu mam jebnąć ??
.
.
.
.
.
.
.
.
no
GeKo - Czw 06 Sie, 2009 Ja bym się wypowiedział, albo lepiej nie. to temat na osobną dyskusję.k-mart - Czw 06 Sie, 2009 temat zchodzi z poziomu
Tak naprawde to jestem bardzo ciekaw czy psy dostana insignie 2.0t czy opc.
2.0t raczej nie, bo przeciez jest niby gorsza od vectryAnonymous - Czw 13 Sie, 2009 Insignia to taka rewolucja ale ciekawe czy jednak coś z togo bedzie .... martin.h. informuj nas .....
je.b.ać stare baby i młodych policjantów Jacek - Pią 14 Sie, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Insignia to taka rewolucja ale ciekawe czy jednak coś z togo bedzie .... martin.h. informuj nas .....