HydePark - Renowacja Felg - dobrze & tanio, co polecacie?
Janusz - Śro 24 Cze, 2009 zamknac temat, a chłopaki niech sobie na pw wsio wyjaśnia rasta - Śro 24 Cze, 2009 A ja polecam zakład na Łódzkiej, samo centrum, mi robili w expresie za prostowanie 2 felg zapłaciłem 140 pln ale fakt to było dawnooo temu.KonradMK - Śro 24 Cze, 2009 nie ma co wyjaśniać, nie lubię po prostu jak ktoś gada kocopały
a co do cen 3 lata temu to faktem jest że sporo się zmieniło i nie ma co porównywać.PiTT - Śro 24 Cze, 2009
rasta napisał/a:
A ja polecam zakład na Łódzkiej, samo centrum, mi robili w expresie za prostowanie 2 felg zapłaciłem 140 pln ale fakt to było dawnooo temu.
to nie jest Łódzka tylko Łucka
i faktycznie miejsce godne poleceniaKonradMK - Śro 24 Cze, 2009 qrwa jak pytałem wcześniej to nic nie mówiliścieVlodarsky - Śro 24 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
Rób sobie w czosnowie u Darka polecam ...
No tam mam bliżej i nie mam doświadczenia z innymi więc się więcej nie wypowiadam.
Temat ten nosi nazwę Renowacja Felg - dobrze & tanio, co polecacie? więc ja polecam bo miejsce sprawdzałem już dwa razy i to nie dawno i jestem bardzo zadowolony.
Dziękuję i pozdrawiam serdecznie Anonymous - Śro 24 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
pierd.olisz, pojechałem sam bo tak mi poleciłeś.
oooo chwila .... przestań ty teraz tutaj takie pierdoły pisac, bo sam dobrze wiesz jak jest ...
a nie bede sie rozwodził n/t temat tutaj chyba,ze chcesz PiTT - Śro 24 Cze, 2009 Kondziu spierdolił i szuka winnego
dobra, tak czy inaczej, jeśli tyle policzyli to widocznie te koła były mega pogięteAnonymous - Śro 24 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
nie ma co wyjaśniać, nie lubię po prostu jak ktoś gada kocopały
.
no nie weź się kondziu pierdolnij w łeb lepiej, albo dobrze wyśpij ...
jak jedziesz tam juz oddajesz felgi i dzownisz do mnie zebym zalatwił rabat to o co kaman ... ponadto powiedziałem ci załóz zimówki i zostaw mi kola a ja jakos zawioze, a ty nie nie nie bedziesz jezdził na zimówkach bo ci sie spieszy sratu tatu ...
ja tez mam swoje sprawy do ogarniecia i nie bede specjalnie na zawołanie leciał, żeby ogranac twoja sprawe, bo NIE mam swoje powody, a przy okazji chetnie bym je podrzucił ....PiTT - Śro 24 Cze, 2009 Kondon napisz chociaż czy są prosteKonradMK - Śro 24 Cze, 2009
Marcel 08 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
nie ma co wyjaśniać, nie lubię po prostu jak ktoś gada kocopały
.
no nie weź się kondziu zapinam w kalesony w łeb lepiej, albo dobrze wyśpij ...
jak jedziesz tam juz oddajesz felgi i dzownisz do mnie zebym zalatwił rabat to o co kaman ... ponadto powiedziałem ci załóz zimówki i zostaw mi kola a ja jakos zawioze, a ty nie nie nie bedziesz jezdził na zimówkach bo ci sie spieszy sratu tatu ...
ja tez mam swoje sprawy do ogarniecia i nie bede specjalnie na zawołanie leciał, żeby ogranac twoja sprawe, bo NIE mam swoje powody, a przy okazji chetnie bym je podrzucił ....
dzwoniłem do ciebie tydzień temu w tej sprawie. wczoraj dzwoniłem tylko żeby się zapytać o ceny bo trochę się zdziwiłem. czy ja mam do ciebie jakieś pretensje?
back offKonradMK - Śro 24 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
Kondon napisz chociaż czy są proste
chuj wie, na razie i tak biją bo w almerze potrzebne są pierścienie centrujące ale już w stosunku do tego co było jest dużo lepiej.PiTT - Śro 24 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
zły czlowiek wie, na razie i tak biją bo w almerze potrzebne są pierścienie centrujące ale już w stosunku do tego co było jest dużo lepiej.
do jakieś fury Ty koła prostowałeś? KonradMK - Śro 24 Cze, 2009
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
zły czlowiek wie, na razie i tak biją bo w almerze potrzebne są pierścienie centrujące ale już w stosunku do tego co było jest dużo lepiej.
do jakieś fury Ty koła prostowałeś?
jeżdżę almerą na kołach z preludy PiTT - Śro 24 Cze, 2009
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a: