To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Renowacja Felg - dobrze & tanio, co polecacie?

Janusz - Śro 24 Cze, 2009

zamknac temat, a chłopaki niech sobie na pw wsio wyjaśnia :)
rasta - Śro 24 Cze, 2009

A ja polecam zakład na Łódzkiej, samo centrum, mi robili w expresie za prostowanie 2 felg zapłaciłem 140 pln ale fakt to było dawnooo temu.
KonradMK - Śro 24 Cze, 2009

nie ma co wyjaśniać, nie lubię po prostu jak ktoś gada kocopały :D
a co do cen 3 lata temu to faktem jest że sporo się zmieniło i nie ma co porównywać.

PiTT - Śro 24 Cze, 2009

rasta napisał/a:
A ja polecam zakład na Łódzkiej, samo centrum, mi robili w expresie za prostowanie 2 felg zapłaciłem 140 pln ale fakt to było dawnooo temu.

to nie jest Łódzka tylko Łucka :)
i faktycznie miejsce godne polecenia

qrwa jak pytałem wcześniej to nic nie mówiliście
Vlodarsky - Śro 24 Cze, 2009

Marcel 08 napisał/a:
Rób sobie w czosnowie u Darka polecam ...

No tam mam bliżej i nie mam doświadczenia z innymi więc się więcej nie wypowiadam.
Temat ten nosi nazwę Renowacja Felg - dobrze & tanio, co polecacie? więc ja polecam bo miejsce sprawdzałem już dwa razy i to nie dawno i jestem bardzo zadowolony.

Dziękuję i pozdrawiam serdecznie :*

Anonymous - Śro 24 Cze, 2009

KonradMK napisał/a:
pierd.olisz, pojechałem sam bo tak mi poleciłeś.

oooo chwila .... przestań ty teraz tutaj takie pierdoły pisac, bo sam dobrze wiesz jak jest ...

a nie bede sie rozwodził n/t temat tutaj chyba,ze chcesz o_O

PiTT - Śro 24 Cze, 2009

Kondziu spierdolił i szuka winnego ;D
dobra, tak czy inaczej, jeśli tyle policzyli to widocznie te koła były mega pogięte

Anonymous - Śro 24 Cze, 2009

KonradMK napisał/a:
.

no nie weź się kondziu pierdolnij w łeb lepiej, albo dobrze wyśpij ...

jak jedziesz tam juz oddajesz felgi i dzownisz do mnie zebym zalatwił rabat to o co kaman ... ponadto powiedziałem ci załóz zimówki i zostaw mi kola a ja jakos zawioze, a ty nie nie nie bedziesz jezdził na zimówkach bo ci sie spieszy sratu tatu ...

ja tez mam swoje sprawy do ogarniecia i nie bede specjalnie na zawołanie leciał, żeby ogranac twoja sprawe, bo NIE mam swoje powody, a przy okazji chetnie bym je podrzucił ....

PiTT - Śro 24 Cze, 2009

Kondon napisz chociaż czy są proste

Marcel 08 napisał/a:
KonradMK napisał/a:
.

no nie weź się kondziu zapinam w kalesony w łeb lepiej, albo dobrze wyśpij ...

jak jedziesz tam juz oddajesz felgi i dzownisz do mnie zebym zalatwił rabat to o co kaman ... ponadto powiedziałem ci załóz zimówki i zostaw mi kola a ja jakos zawioze, a ty nie nie nie bedziesz jezdził na zimówkach bo ci sie spieszy sratu tatu ...

ja tez mam swoje sprawy do ogarniecia i nie bede specjalnie na zawołanie leciał, żeby ogranac twoja sprawe, bo NIE mam swoje powody, a przy okazji chetnie bym je podrzucił ....

dzwoniłem do ciebie tydzień temu w tej sprawie. wczoraj dzwoniłem tylko żeby się zapytać o ceny bo trochę się zdziwiłem. czy ja mam do ciebie jakieś pretensje?
back off

PiTT napisał/a:

chuj wie, na razie i tak biją bo w almerze potrzebne są pierścienie centrujące ale już w stosunku do tego co było jest dużo lepiej.

PiTT - Śro 24 Cze, 2009

KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:

zły czlowiek wie, na razie i tak biją bo w almerze potrzebne są pierścienie centrujące ale już w stosunku do tego co było jest dużo lepiej.

do jakieś fury Ty koła prostowałeś? o_O

PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:

zły czlowiek wie, na razie i tak biją bo w almerze potrzebne są pierścienie centrujące ale już w stosunku do tego co było jest dużo lepiej.

jeżdżę almerą na kołach z preludy :D

PiTT - Śro 24 Cze, 2009

KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:
KonradMK napisał/a:
PiTT napisał/a:

jeżdżę almerą na kołach z preludy :D

jesteś zyebany jak stado pędzących imadeł