HH.ORG na Torze - Mors VS Corvetta C6 2008 VS STI 2009
rasta - Pon 06 Kwi, 2009 Wróbel tym Civikiem zrobił - Olaf Civic ProEM 1.19,34Bad-i - Pon 06 Kwi, 2009
rasta napisał/a:
Wróbel tym Civikiem zrobił - Olaf Civic ProEM 1.19,34
nie wiem co zrobil Wrobel i co zrobil Olaf, ale ten gosciu ktory dzisiaj prowadzil zrobil 1.25 i powiedzieli ze to rekord oski (tylko tyle )Stf - Pon 06 Kwi, 2009 po mokrym chyba... wspominali, że tor przesycha.Bad-i - Pon 06 Kwi, 2009
Stf napisał/a:
po mokrym chyba... wspominali, że tor przesycha.
powiedzieli ze to najszybsza oska z wszystkich (nic nie mowili o pogodzie, deszczu, burzy, wynikach itd....) powiedzieli ze po 4x4 to najszybsza oska i to jest rekord toru dla oski Michał - Pon 06 Kwi, 2009 dokladnie tak powiedział wróbel.
a mnie to strasznie zdziwiło , bo przecież stf ma 1:20 .... może to stary program był jakiś ??Jakarti - Wto 07 Kwi, 2009 z moich doswiadczen w tvn turbo wiem, ze emisja programu jest jakis tydzien , dwa po nagraniu.. a stf chyba zrobil czas przed weekendem wiec watpie zeby nagrali program w sobote, zmontowali go i wyemitowali w poniedzialek Stf - Wto 07 Kwi, 2009 panowie oglądnijcie z uwagą. kolesie mówili że z przejazdu na przejazd tor robił się suchy.pP - Wto 07 Kwi, 2009
Stf napisał/a:
panowie oglądnijcie z uwagą. kolesie mówili że z przejazdu na przejazd tor robił się suchy.
wstawisz linka?Stf - Wto 07 Kwi, 2009 nie mam. ale oglądałem wczoraj i utkwiło mi to w pamięci. 1:25 to faktycznie jest najszybsza fwd na mokrym.Bad-i - Wto 07 Kwi, 2009
Stf napisał/a:
panowie oglądnijcie z uwagą. kolesie mówili że z przejazdu na przejazd tor robił się suchy.
sorry ja bym sie wkurwil, powinniy aktualizowac swoje tabele czasowe TomsoN - Nie 26 Kwi, 2009 wczoraj ten civic zrobił 12,3 na ćwiare w Rykach... to wszystko wyjaśnia
ale podobno błąd w pomiarze rasta - Nie 26 Kwi, 2009 Raczej na pewno, no chyba, że Mors robi podobny czas (w co wątpię) bo lecimy równo