Szczepanek - Pon 23 Mar, 2009 Ja niestety nie wiem. Mogę za to powiedzieć, ze najszybsze RWD - M5 znajome - jechalo na świeżych Pilot Sportach. E60 bardzo niepozorne, jednak już wiele razy przekonałem się, że prócz siły na prostej, znakomicie daje sobie radę na torze, w ogóle nie gubi trakcji. Tak było i teraz na mokrym..
Dołączam się do pytania Stf'a. rasta - Pon 23 Mar, 2009 Ja swego czasu seryjną Foką 130 kuca na seryjnym zawiasie 150 tyś. przelotu zrobiłem 2:19
Z pasażerem Janusz - Pon 23 Mar, 2009
rasta napisał/a:
Ja swego czasu seryjną Foką 130 kuca na seryjnym zawiasie 150 tyś. przelotu zrobiłem 2:19
Z pasażerem
na suchym ziom, na suchym, a to było baaardzo mokro wiec ein porównuj..... Zamiast się tak teraz wymądrzać co do czasów trzeba było jechać Anonymous - Pon 23 Mar, 2009 Znam takiego co kia picanto robi tam na mokrym 2.15 Gaydek - Pon 23 Mar, 2009
Stf napisał/a:
czy wiadomo na jakich gumkach jechało to evo które wygrało ?
Nie wiem.
rasta napisał/a:
Jakiś kolo w Foce ST
Rozmawialiśmy z nim, to był jego drugi ALT.M - Wto 24 Mar, 2009 ALT to jest coś jak eroticcars, tylko jest bardziej bananowe, bo widze ze czasy są tej "samej klasy".Michał - Wto 24 Mar, 2009 a ja tak nie myśle eM.
Myśle że to jest w końcu coś torowego w tym biało czerwonym obsranym kraju.
Jest jakiś track day- odrazu jest jebany ... Nawet nie byłeś, a komentujesz
I niech sobie będzie bananowy. Mi to nie przeszkadza. Jeszcze będziesz z nimi jedzić kiedyś.
HAWK i oczywiscie no offenceM - Wto 24 Mar, 2009 Oczywiście no offence ale offence.
Ja tam nie żyje w obsranym kraju ale mam wolnosc wypowiedzi i pogladow z ktorej korzystam.Michał - Wto 24 Mar, 2009 oke OFFENCE !!!!!!!!!!!!!!
powinieneś sie ustosunkować do tego co napisałem
Uważasz że to źle że jest ALT ?Anonymous - Wto 24 Mar, 2009 To moze ja się wtrące-uwazam ze dobrze ze jest ALT,ale nie wiem czy kiedys sie tam wybiore,wlasnie ze względu na to bananowe towarzystwo,slyszalem kilka opowiesci o tej imprezie ,miedzy innymi od kolesia ktory przyjechal Saxo lub Pedziem S16(nie pamietam ,w kazdym razie jakims HH),koledzy bananowcy pojechali po nim grubo ,łącznie z tekstami "nie pałętaj sie tym gównem po torze bo przejazd blokujesz" .
Z takie towarzystwo to ja dziekuje,nerwowy bywam ,moglbym komus przyjeb.acM - Wto 24 Mar, 2009 Nie Michałku ciesze się ze jest alt, naprawde. Ale wole byc w towarzystwie hh.org na bilgoraju lub lublę. A poznan jeszcze podbijemy... i zrobimy swoje czasy.martin.h - Wto 24 Mar, 2009
Stf napisał/a:
mam pytanie. czy wiadomo na jakich gumkach jechało to evo które wygrało ?
Deszczówki BFGoodrich. A to Evo to eNka bez zwężki wystrojona na 396 KM.Stf - Wto 24 Mar, 2009
rabarbar napisał/a:
"nie pałętaj sie tym gównem po torze bo przejazd blokujesz"
tylko czy tak jest zawsze czy trafił się koleś któremu tata kupił rs4 ? generalnie mobilizujący tekst...Stf - Wto 24 Mar, 2009
martin.h napisał/a:
Deszczówki BFGoodrich. A to Evo to eNka bez zwężki wystrojona na 396 KM.
tak też przypuszczałem... bo odstaje srogo od reszty...
ciekawe czy jechał ktoś na r888 czy były kałuże ?rasta - Wto 24 Mar, 2009 Gaydek pisał, że była bardzo miła atmosfera.