Vlodarsky - Wto 21 Kwi, 2009 jaki on się tłusty zrobił anjas - Wto 21 Kwi, 2009
Vlodarsky napisał/a:
jaki on się tłusty zrobił
a co... powodzi się M - Wto 21 Kwi, 2009 pP - Wto 21 Kwi, 2009 a jak kto¶ chce, żeby mu się powodziło jak Zenkowi -> oto kilka rad od jego samego:
TomsoN - Wto 21 Kwi, 2009 ZENEK U KUBY! Anonymous - Wto 21 Kwi, 2009
nie wiem kto gorzej wypada, kuba, nowickiego zona czy zenek masakra na smutno.anjas - Wto 21 Kwi, 2009 dokładnie, mam podobne odczucia... żenada.
A Martyniuka to nawet mi szkoda.Anonymous - Wto 21 Kwi, 2009
Ciekawe jaki będzie koment Kuby jutro rano w EsceRock ...Gaydek - Wto 21 Kwi, 2009 pP - Wto 21 Kwi, 2009 Panowie..
ogólnie tak samo jak Wy.. ŻENADA!!!
Zenon nie mógł się rozwin±ć.. Ale widzieli¶cie jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i ¶piewa.. WOW
Kuba i jego beznadziejne żarty.. ehh tak szczerze to dawno przestałem go ogl±dać bo jest nudny..
Żona nowitzkiego - no koment.. Gaydek - Wto 21 Kwi, 2009
pP napisał/a:
Ale widzieli¶cie jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i ¶piewa.. WOW
Faktycznie. Wow.
Beznadzieja.Anonymous - Wto 21 Kwi, 2009
anjas napisał/a:
dokładnie, mam podobne odczucia... żenada.
A Martyniuka to nawet mi szkoda.
wiesz co moze i tak, zenek nic nie udaje, ale takie przytakiwanie jest dziwne, wojewodzki niby sie smieje ale boi sie cokolwiek powiedziec, zaprasza pewnie przez ogladalnosc.. Niestety taki jest stosunek calego kraju, jak z wieloma rzeczami, takie zaklamanie. Niby gowno, wsiurstwo i kazdy sie niby smieje, ale tak naprawde wszyscy zachwyceni.. no i zobaczcie nawet u nas na forum. Mnie to juz troche nie smieszy ale nie wiem czy tylko mnie.. Anonymous - Wto 21 Kwi, 2009
Cytat:
Zenon nie mógł się rozwin±ć.. Ale widzieli¶cie jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i ¶piewa.. WOW
no jaki szacuneczek, a co ma robic przeciez to jest prawdziwek, gosc nie zna pojecia zenady i jedzie rowno. W gruncie rzeczy to tak jak mowie, ten typ niczego nie udaje niczego czym nie jest, dobrze ze jest skromny, bo wielu jak widzi takie przytakiwanie odbija i zaczynaja sie uwazac za prawdziwych artystow, bo przeciez tlum skacze.Anonymous - Wto 21 Kwi, 2009 nie chce zamykac bo to nie jest zadne tabu, nie ma za co ale przesuwam do hyde parku, jak chcecie to gadajcieGaydek - Wto 21 Kwi, 2009