To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Zenek Martyniuk - życie i twórczo¶ć

Vlodarsky - Wto 21 Kwi, 2009

jaki on się tłusty zrobił :)
anjas - Wto 21 Kwi, 2009

Vlodarsky napisał/a:
jaki on się tłusty zrobił

a co... powodzi się :)

M - Wto 21 Kwi, 2009

;D ;D ;D
pP - Wto 21 Kwi, 2009

a jak kto¶ chce, żeby mu się powodziło jak Zenkowi -> oto kilka rad od jego samego:

TomsoN - Wto 21 Kwi, 2009

ZENEK U KUBY! :jupi:
Anonymous - Wto 21 Kwi, 2009

nie wiem kto gorzej wypada, kuba, nowickiego zona czy zenek :wall: :wall: :wall: masakra na smutno.

anjas - Wto 21 Kwi, 2009

dokładnie, mam podobne odczucia... żenada.
A Martyniuka to nawet mi szkoda.

Ciekawe jaki będzie koment Kuby jutro rano w EsceRock ...

Gaydek - Wto 21 Kwi, 2009

:/ :crazy: :'( :wall: o_O :F :ban: :O :? ;/ xP :-( :| [-X x. =; Oo| (.)/ ?| ;\ :no: <O| :hm: :-s :0 [-( 8/ oX :spam: 8m 8| :foch: :fuck: :wstyd: :help: ### :###: :coto: :blee: :chory: ^^| :& :X 8-|
pP - Wto 21 Kwi, 2009

Panowie..

ogólnie tak samo jak Wy.. ŻENADA!!!
Zenon nie mógł się rozwin±ć.. ;D Ale widzieli¶cie jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i ¶piewa.. WOW

Kuba i jego beznadziejne żarty.. ehh tak szczerze to dawno przestałem go ogl±dać bo jest nudny..

Żona nowitzkiego - no koment.. :]

pP napisał/a:
Ale widzieli¶cie jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i ¶piewa.. WOW

Faktycznie. Wow.

Beznadzieja.

anjas napisał/a:
dokładnie, mam podobne odczucia... żenada.
A Martyniuka to nawet mi szkoda.
wiesz co moze i tak, zenek nic nie udaje, ale takie przytakiwanie jest dziwne, wojewodzki niby sie smieje ale boi sie cokolwiek powiedziec, zaprasza pewnie przez ogladalnosc.. Niestety taki jest stosunek calego kraju, jak z wieloma rzeczami, takie zaklamanie. Niby gowno, wsiurstwo i kazdy sie niby smieje, ale tak naprawde wszyscy zachwyceni.. no i zobaczcie nawet u nas na forum. Mnie to juz troche nie smieszy ale nie wiem czy tylko mnie.. :/

Cytat:
Zenon nie mógł się rozwin±ć.. ;D Ale widzieli¶cie jak sypał tekstami piosenek?? dla mnie szacuneczek za to!! bez namysłu-bach i ¶piewa.. WOW
no jaki szacuneczek, a co ma robic przeciez to jest prawdziwek, gosc nie zna pojecia zenady i jedzie rowno. W gruncie rzeczy to tak jak mowie, ten typ niczego nie udaje niczego czym nie jest, dobrze ze jest skromny, bo wielu jak widzi takie przytakiwanie odbija i zaczynaja sie uwazac za prawdziwych artystow, bo przeciez tlum skacze.

nie chce zamykac bo to nie jest zadne tabu, nie ma za co ale przesuwam do hyde parku, jak chcecie to gadajcie

JIMEK napisał/a:
naprawde wszyscy zachwyceni

:rotfl: