może do soboty część tego śniegu stopnieje...martin.h - Śro 25 Lut, 2009 bart, daj fotę bo jak ktoś nie jest zarejestrowany to nic nie widzi.Anonymous - Śro 25 Lut, 2009 Bart sieje panikę, na podwórku mam gorzej Bart - Śro 25 Lut, 2009 aaa, sorry. myślałem że to dostępne dla wszystkich.
dojazd:
dojazd wygląda na żywo gorzej niż na zdjęciach - głębokie koleiny w śniegu, niskim samochodem nie da się przejechać.
sam tor:
Stf - Śro 25 Lut, 2009 o w pipę. a już namawiałem żonę na wyjazd... Anonymous - Czw 26 Lut, 2009 Stf i co Ciebie zniechęca? przy tej pogodzie w sobotę powinno być czyściutko Bart - Czw 26 Lut, 2009 u mnie dziś w nocy było nieco poniżej zera, nie wiem czy do soboty się wszystko stopi...Anonymous - Czw 26 Lut, 2009 Bart nie siej paniki , przejadę pierwszy i odśnieżęBart - Czw 26 Lut, 2009 po prostu jestem realistą, to nie jest taki sobie śnieżek-puszek, który wiatr rozwieje
to co tam leży to taki ciężki, mokry śnieg który tak łatwo się nie poddaje
w związku z powyższym nie wiem jeszcze czym jechaćJanusz - Czw 26 Lut, 2009 dobra mnie jednak ien bedzie w takim razie Anonymous - Czw 26 Lut, 2009 Nie no, masakra... Bart - Czw 26 Lut, 2009 no hola, hola - napisałem "nie wiem CZYM jechać", a nie "nie wiem CZY jechać"
z ytrc sporo ludzi się powinno pojawić.
A Januszek nie jedzie bo pewnie jakieś roraty ma Janusz - Czw 26 Lut, 2009 nie o to kaman tylko o to ze przy takiej pogodznie nie wiem na jakich oponach jechac a po drugie to spłukałem sie z kasy w tym miechu.....;/ za duzo dzwonów na raz... Anonymous - Czw 26 Lut, 2009 Dobra, sięgam po broń ostateczną - kto jedzie dostaje pomukBart - Czw 26 Lut, 2009
nie kracz, bo jeszcze grifin przyjedzie