Młody Papież - Czw 08 Sty, 2009 ogarninij sie synek!
_______
placyk jest na końcu odkrywkowej...
można by sie na dziś tam ustawić?
ktoś chętny? Bart - Czw 08 Sty, 2009 odkrywkowa kończy się takim widokiem:
należy zignorować zakaz wstępu i jednak wstąpić GeKo - Pią 09 Sty, 2009 Juz chyba wiem dlaczego tam nigdy nie zawitałem, bo na krzyżówce jest znak droga bez wyjazdu. dziś czyli jutro czyli w pt, wstąpie tam jednak Młody Papież - Pią 09 Sty, 2009 daj znać kiedy będziesz...GeKo - Pią 09 Sty, 2009 Dziś po południu lub wieczorem na pw masz koma do mnie. Odeślij się SMSem to sie zdzwonimy.strick - Śro 28 Sty, 2009 Jest propozycja, aby w piatek wyskoczyc na jakies piwko.
Kto jest chetny?Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 Hanysy,gorole, krojcoki zbiórka w piątek .Kogo nie będzie ,ten zostanie ukarany przez mi.Młody Papież - Czw 29 Sty, 2009 możnaby
jestem zaBart - Czw 29 Sty, 2009 no właśnie, hmm, mnie chyba nie będzie...martin.h - Czw 29 Sty, 2009 Ja bym wpadł, ale w piątki gram w noge. A może w weekend jakieś upalanko?Niemy - Czw 29 Sty, 2009 ja tez nie wiem czy w piatek dam rade, moze sobota/niedziela?Anonymous - Czw 29 Sty, 2009 Jeśli chodzi o mnie to sobota/niedziela też może być Tylko musimy dojść do jakiś wspólnych ustaleń,bo coś ciężko, mimo nielicznej ekipy, udaje nam się zgrać Maciusiowy - Czw 29 Sty, 2009
p106rallye napisał/a:
Hanysy,gorole, krojcoki zbiórka w piątek .Kogo nie będzie ,ten zostanie ukarany przez mi.
zawsze wtedy kiedy ja nie mogę sesja - piątek, sobota - shitmartin.h - Czw 29 Sty, 2009 No to może umówimy się na niedziele, jakoś tak około południa, ale nie o 14.00 bo jestem wtedy na obiedzie strick - Czw 29 Sty, 2009 Ja w sobote ok, ale najwczesniej koło 20