Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - clio sport III info
Niemy - Nie 21 Gru, 2008 wchodzę w sponsoring! kto ze mną?Bart - Nie 21 Gru, 2008 jestem tu!rasta - Nie 21 Gru, 2008 Ja się też mogę dorzucić rasta - Nie 21 Gru, 2008
Loko napisał/a:
Za dużo razy już tu było mors by go zjadł, mors go wyleczył mors to i tamto
No właśnie najśmieszniejsze jest to, że od pewnego czasu nic takiego nie piszę i w tym wątku, też nic takiego nie napisałem CHRZANEK - Pon 22 Gru, 2008 Jeżeli nie sypnie śniegiem to chętnie pojadę dla zabawy...
Dawno nie jechałem kreciołów ale mam cel:
[img][/img]Marek23 - Pon 22 Gru, 2008 Kur.wa zjeść fokę,haha, Chrzanek Ty mój mistrzu przenośni!
Ja Rastę lubię, żeby nie było. Ale Chrzankowi moge się dorzucić. Dawać numer konta, a Ty Chrzanio pisz ile trzeba... Tylko żądam byś jakiś mały trening zrobił w podobnych watunkach, by od pierwszego odcinak ogniem. Raście też życzę dobrze, bo jedn z naszych. Panowie, zróbmy to! Zapłacę jak zwykł mawiać Wiesław Wojnar z "Wesela"saxorulez - Pon 22 Gru, 2008 ja jadę na prawym Bad-i - Pon 22 Gru, 2008
saxorulez napisał/a:
ja jadę na prawym
potwierdzam ze Radek w sobote juz trenował (najpierw ogolnorozwojówka pozniej technika w lesie)
a ty grubasie po co mu na prawym ??saxorulez - Pon 22 Gru, 2008 żeby wyrównać szanse z Morsem, bez mojego balastu był by za duży handicap dla Radkakubas - Pon 22 Gru, 2008 rufus podobno w weekend przelozyl silnik saxoruleza do chrzanka puga wiec teraz nikt juz nie ma szans...Mick - Pon 22 Gru, 2008 a ja myśle, że Chrzanek wsiądzie w N grupową Astre CHRZANEK - Pon 22 Gru, 2008 Czy zboczylismy z tematu ??pP - Pon 22 Gru, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Czy zboczylismy z tematu ??
ależ skądże - przecież wiadomo, że piszemy o tym, że warto zamienić się na clio sport FreeMan - Pon 22 Gru, 2008 jak ktos bedzie mial cos do dodania w temacie.. to otworze!