generalnie w rossmanie w SB już mi po imieniu mówi±...
Ta... Michał, wyłóż kur.wa chemię!!! Ale już, bo klienty zaraz przyjd±.Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008
Bad-i napisał/a:
hahahah jak znajdziesz jak±¶ z dojsciem do jeziora to daj znac
juz mam ale negocuje cene bo nie ma domu na działce .... pod Szczytnem .... 450m od Jeziora CHRZANEK - Czw 25 Wrz, 2008 Panowie - Ja wszystkim TATUSIOM szczerze gratuluje i ciesze się waszym szczę¶ciem
Ale w tym topicu najważniejszy "Tatko" to HERR KONDZIU
Zamiast Ci mówić co bedzie za te 7 miesięcy, powiem Ci co masz robić przez najbliższe 5 miesięcy:
-Rakiety, lasery, dziwki, koks, dziwki... (a nie... dziwki już mówiłem ???)Bad-i - Czw 25 Wrz, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
hahahah jak znajdziesz jak±¶ z dojsciem do jeziora to daj znac
juz mam ale negocuje cene bo nie ma domu na działce .... pod Szczytnem .... 450m od Jeziora
ziom błagam cię ogarnij się - 450 metrów od jeziora to nie jest z dojsciem. (jak chcesz kupić działke tyle od wody to daj na PW lub zadzwon - dzizas)lenny - Czw 25 Wrz, 2008 słyszeli¶cie kurwa że znowu maj± rosn±ć ceny benzyny...??
KONIEC OT!Anonymous - Czw 25 Wrz, 2008 Gratki carlose - Czw 25 Wrz, 2008 kondziu w ci±ży..
a miał być swap a tu prosze
wszyscy się nam tu płodz± k-mart - Pi± 26 Wrz, 2008 Gratuluje Konrad!
Sprzedajesz prale, wchodzisz w espaca M - Pi± 26 Wrz, 2008 i od razu do serwisu anjas - Pi± 26 Wrz, 2008
eM napisał/a:
i od razu do serwisu
wypraszam sobie... ja mam scenica od dwóch miesięcy a w serwisie byłem dopiero raz... 3 dni po kupnie, bo akumulator wysiadł M - Pi± 26 Wrz, 2008 prosze,
o espasie slyszalem tragiczne opowiesci, o scenicu malo wiem k-mart - Pi± 26 Wrz, 2008 Ja o Hondach nie slyszalem tragiczne prawdy Dariano - Nie 28 Wrz, 2008 Gratuluję Kondziu.Anonymous - Pon 29 Wrz, 2008 Gratulacje!!!Anonymous - Pon 29 Wrz, 2008 Tatus ostro pojechał w sobote dzidzia napewno nie bedzie miała czkawki a graza bedzie dzielna