Młody Papież - Śro 27 Sie, 2008 michoo... lewe tylne trzeba naoleić... wziąć różne barwniki coby było bardziej kolorowo? Bart - Śro 27 Sie, 2008
Dżon napisał/a:
wziąć różne barwniki coby było bardziej kolorowo?
nieno, ludzie!!! narkoman!!Młody Papież - Śro 27 Sie, 2008 Narkotyki?!?!?!
NIGDY NIE SPRÓBUJE!!!!! Janusz - Śro 27 Sie, 2008 nawet maryni.... ;>michool_vt - Pią 29 Sie, 2008 jutro nie bedziemy jechali w grupie wiec zrobiłem 'mape' (bo mi sie nudzi) dla tych co nie byli i dla tych co maja problemy z pamiecia
mi - Pią 29 Sie, 2008 ogień!
[uwaga - jutro będzie lajt z mej strony, będę tylko niszczył, nie poniżał, bo w niedzielę próbuję zaatakować ćwiartkę, a chciałbym mieć czym ]Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 ziom teraz sprzedają po 200ml juz nie ma ćwiartek
ja nie mam jeszcze 106tki wiec odpadam a nawet nie mam czym gościnnie przyjechac Anonymous - Pią 29 Sie, 2008 W Poczesnej robią drogę nr 1 i nie da się skręcić na Blachownie(są objazdy).Musicie sobie znaleźć inna drogę.michool_vt - Pią 29 Sie, 2008
p106rallye napisał/a:
W Poczesnej robią drogę nr 1 i nie da się skręcić na Blachownie(są objazdy).Musicie sobie znaleźć inna drogę.
ooo dzieki za informacje
przynajmniej sie psychicznie przygotuje i wezme mape na wszelki wypadek Bart - Pią 29 Sie, 2008 u mnie za oknem mocno się chmurzy, ale wg prognoz jutro ma być sucho, trochę słonecznie i nie za ciepło (kilkanaście-dwadzieścia stopniuff)mi - Pią 29 Sie, 2008 jeśli o mnie chodzi może być nawet 35 stopni - mam wiatraki włączane guzikiem, a nareperowałem se wczoraj wskaźnik temperatury
...grunt, że deszczu nie będzie! Młody Papież - Pią 29 Sie, 2008
p106rallye napisał/a:
W Poczesnej robią drogę nr 1 i nie da się skręcić na Blachownie.
da się...
...tylko jest zakaz ruchu...
ale lepiej tutaj skręcić niż jechać na nast zjazd... chyba że przez cz-weJanusz - Pią 29 Sie, 2008 oki dobra... a teraz pytanie... czy jezeli jutro rano otorze oczy, podejde do okna i zobacze mocne chmury lub nawte deszcz to tez mam jechac?? bo zeby sie nie okazało ze bedzie lało straszliwie a ja bede jedynym na torze...:P michool o któtrej jedziecie z Fydim??mi - Pią 29 Sie, 2008 większość będzie niezależnie od pogody, ale spokojnie, bez stresu! Z pewnych źródeł wiem, że w czewie ma być ładnie, momentami nawet słonecznie, choć nie najcieplej. [jasna cholera - nie mogę zamknąć prawej szyby, wtf?!]mi - Pią 29 Sie, 2008 ha! Zamknąłem okno, jestem gotów na wszystko!