To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - wyrazow - 30 sierpien

Młody Papież - Śro 27 Sie, 2008

michoo... lewe tylne trzeba naoleić... wziąć różne barwniki coby było bardziej kolorowo? ;D
Bart - Śro 27 Sie, 2008

Dżon napisał/a:
wziąć różne barwniki coby było bardziej kolorowo? ;D

nieno, ludzie!!! narkoman!!

Młody Papież - Śro 27 Sie, 2008

:O Narkotyki?!?!?!

NIGDY NIE SPRÓBUJE!!!!! :foch:

Janusz - Śro 27 Sie, 2008

nawet maryni.... ;>
michool_vt - Pią 29 Sie, 2008

jutro nie bedziemy jechali w grupie wiec zrobiłem 'mape' (bo mi sie nudzi) dla tych co nie byli i dla tych co maja problemy z pamiecia :]

mi - Pią 29 Sie, 2008

ogień! :*

[uwaga - jutro będzie lajt z mej strony, będę tylko niszczył, nie poniżał, bo w niedzielę próbuję zaatakować ćwiartkę, a chciałbym mieć czym ;) ]

Anonymous - Pią 29 Sie, 2008

ziom teraz sprzedają po 200ml juz nie ma ćwiartek ;D

ja nie mam jeszcze 106tki wiec odpadam :/ a nawet nie mam czym gościnnie przyjechac :wall:

Anonymous - Pią 29 Sie, 2008

W Poczesnej robią drogę nr 1 i nie da się skręcić na Blachownie(są objazdy).Musicie sobie znaleźć inna drogę.
michool_vt - Pią 29 Sie, 2008

p106rallye napisał/a:
W Poczesnej robią drogę nr 1 i nie da się skręcić na Blachownie(są objazdy).Musicie sobie znaleźć inna drogę.
ooo dzieki za informacje :)

przynajmniej sie psychicznie przygotuje i wezme mape na wszelki wypadek :D

Bart - Pią 29 Sie, 2008

u mnie za oknem mocno się chmurzy, ale wg prognoz jutro ma być sucho, trochę słonecznie i nie za ciepło (kilkanaście-dwadzieścia stopniuff)
mi - Pią 29 Sie, 2008

jeśli o mnie chodzi może być nawet 35 stopni - mam wiatraki włączane guzikiem, a nareperowałem se wczoraj wskaźnik temperatury :faja:

...grunt, że deszczu nie będzie! :jupi:

Młody Papież - Pią 29 Sie, 2008

p106rallye napisał/a:
W Poczesnej robią drogę nr 1 i nie da się skręcić na Blachownie.

da się...

...tylko jest zakaz ruchu... ;-)

ale lepiej tutaj skręcić niż jechać na nast zjazd... chyba że przez cz-we

Janusz - Pią 29 Sie, 2008

oki dobra... a teraz pytanie... czy jezeli jutro rano otorze oczy, podejde do okna i zobacze mocne chmury lub nawte deszcz to tez mam jechac?? bo zeby sie nie okazało ze bedzie lało straszliwie a ja bede jedynym na torze...:P michool o któtrej jedziecie z Fydim??
mi - Pią 29 Sie, 2008

większość będzie niezależnie od pogody, ale spokojnie, bez stresu! Z pewnych źródeł wiem, że w czewie ma być ładnie, momentami nawet słonecznie, choć nie najcieplej. [jasna cholera - nie mogę zamknąć prawej szyby, wtf?!]
mi - Pią 29 Sie, 2008

ha! Zamknąłem okno, jestem gotów na wszystko! :ass: