Vlodarsky - Wto 05 Sty, 2010 Gwiezde trąby ?KonradMK - Wto 05 Sty, 2010 a kto klaszcze ten z poloniiM - Wto 05 Sty, 2010 Kondziu ja mysle ze ty wieszKonradMK - Wto 05 Sty, 2010 Maćku ty wiesz wszystkoPiTT - Śro 06 Sty, 2010 czy Policja może jeździć bus pasem?
chodzi o normalną jazdę bez sygnału
dzisiaj widziałem typków, jechali sobie spokojnie bus pasem i jeszcze wywalił kiepa przez okno
z uwagi że nie palę w aucie nie mam tego problemu, czasami gumę wywalę za okno, ale wkurza mnie jak taki palacz strzącha szluga i wywala potem za okna, ciekawe czy w domu tak samo się zachowuje Janusz - Śro 06 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
czy Policja może jeździć bus pasem?
chodzi o normalną jazdę bez sygnału
dzisiaj widziałem typków, jechali sobie spokojnie bus pasem i jeszcze wywalił kiepa przez okno
z uwagi że nie palę w aucie nie mam tego problemu, czasami gumę wywalę za okno, ale wkurza mnie jak taki palacz strzącha szluga i wywala potem za okna, ciekawe czy w domu tak samo się zachowuje
bez sygnału nie mogą... obowiązują ich takie same przepisy jak CiebieAnonymous - Śro 06 Sty, 2010 W miasteczku w ktorym mieszkają moi rodzice jest droga przez ryneczek z ograniczeniem do 2,5 tony,kiedys dostałem tam mandat za wjechanie dostawczakiem o masie całkowitej 2,8 t.ostatnio widuje jak gliniarze caly czas jezdzą tam Transitem ze znaczkiem T280 co jesli sie nie myle oznacza dopuszczalną mase 2,8t.niedawno moj syn zadał mi pytanie czy im tak wolno,odpowiedzialem ze nie,po czym spytal kto daje mandaty policji??PiTT - Śro 06 Sty, 2010 JP JP na 100% JP JP na 100%
kubas - Śro 06 Sty, 2010 szkoda że na dzika nie trafili Bart - Śro 06 Sty, 2010 kumpel trafił na dzika - samochód do kasacji...
PiTT - Śro 06 Sty, 2010
bart napisał/a:
kumpel trafił na dzika - samochód do kasacji...
hmm a Piotrek wygląda na takiego spokojnego
Maciusiowy - Śro 06 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
czasami gumę wywalę za okno, ale wkurza mnie jak taki palacz strzącha szluga
PiTT - Śro 06 Sty, 2010
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
czasami gumę wywalę za okno, ale wkurza mnie jak taki palacz strzącha szluga
gumę do żucia no...
aaa i wyjasnie dlaczego, strzącha szluga i cały ten popiół leci na moje czyste auto Maciusiowy - Śro 06 Sty, 2010
PiTT napisał/a:
aaa i wyjasnie dlaczego, strzącha szluga i cały ten popiół leci na moje czyste auto
to może śmieszne, ale kiedyś jechałem służbowym, i kolo z żuka wyj.ebał szluga przez okno wprost na moją furę, po czym....zajęły mi się wycieraczki...
sorry za OTKonradMK - Śro 06 Sty, 2010
Maciusiowy napisał/a:
PiTT napisał/a:
aaa i wyjasnie dlaczego, strzącha szluga i cały ten popiół leci na moje czyste auto
to może śmieszne, ale kiedyś jechałem służbowym, i kolo z żuka wyj.ebał szluga przez okno wprost na moją furę, po czym....zajęły mi się wycieraczki...
sorry za OT
może zapomniałeś je wyjąć z tektury przed montażem?