Anonymous - Pon 16 Lis, 2009 Nie każdy ma szłapę , jak podolski złodziej strick - Pon 16 Lis, 2009 Mam taka szłape, by mieć czym Cie w tyłek kopnac leon - Pon 16 Lis, 2009 Marek
znalazlbys jakas fajna deche z wiazaniami (lub bez) dla mojej dziewczyny.. dlugosc 140-145 cm by rozmiarowo pasowala. nie ma znaczenia czy nowka czy uzywka - ma to byc decha do nauki Marek23 - Pon 16 Lis, 2009
leon napisał/a:
Marek
znalazlbys jakas fajna deche z wiazaniami (lub bez) dla mojej dziewczyny.. dlugosc 140-145 cm by rozmiarowo pasowala. nie ma znaczenia czy nowka czy uzywka - ma to byc decha do nauki
Rozłożyło mnie przeziebienie, więc chorując zostałem allegrowiczem
inni tez tak mowili a pozniej AH1N1 zbiera ogromne plony Marek23 - Czw 19 Lis, 2009
Cytat:
inni tez tak mowili a pozniej AH1N1 zbiera ogromne plony
Chyba plony kasy od tych się dali w konia zrobic i kupil szczepionkę M - Czw 19 Lis, 2009 dla mnie deliberowanie o ah1n1 w mediach i w dyspucie publicznej jest wskaznikiem w jakim zanalfabetyzowanym i zidiociałym społeczeństwie przyszło mi żyć.Marek23 - Czw 19 Lis, 2009
eM napisał/a:
dla mnie deliberowanie o ah1n1 w mediach i w dyspucie publicznej jest wskaznikiem w jakim zanalfabetyzowanym i zidiociałym społeczeństwie przyszło mi żyć.
Dlatego jazda na snowboardzie, jako sport inwidualny, dajacy niesamowite przezycia pozwoli Ci o tym społeczeństwie zapomniec Zapraszam do zakupów M - Czw 19 Lis, 2009 wole poupalac po zakretach wiesz czym Marek23 - Czw 19 Lis, 2009
Cytat:
wole poupalac po zakretach wiesz czym
Gdyby jeszcze w Wawie byly zakrety M - Czw 19 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Gdyby jeszcze w Wawie byly zakrety
e tam byles pare razy i sie mądrzysz Bad-i - Czw 19 Lis, 2009
Marek23 napisał/a:
Cytat:
Gdyby jeszcze w Wawie byly zakrety
Marek23 nie wiem czy wiesz, ale dla Hondy kawalek Lazienkowskiej przy Legii to jak dla 106/saxo Karowa