Młody Papież - Nie 06 Kwi, 2008 napewno będzie... czeba czekać na chopców
bart, masz dywaniki?Bart - Nie 06 Kwi, 2008 Bart - Nie 06 Kwi, 2008 kubas - Nie 06 Kwi, 2008 Jeju jeju szkoda furexa.... Ale sie wyklepie i bedzie jak nowy Janusz - Nie 06 Kwi, 2008 oj.. niefajnie to wygląda.....;/ muszę sie tam kiedyś wybrać..:DStacho - Nie 06 Kwi, 2008
bart napisał/a:
dla tych którzy nei byli - się działo, oj się działo - naprawdę ładne 106S16 wylądowało na dachu plus kilka drobniejszych wylotów w plener.
No to ładny h** Pani Basiu Anonymous - Nie 06 Kwi, 2008 W Wyrazowie byłem kiedyś, i był to chyba mój ostatni raz...., niestety z torem ma ten obiekt niewiele wspólnego, zaniedbany jak cholera, nawierzchnia potrafi pociąć opony, a przy ewentulanej pomyłce, efekt może być podobny do tego na załączonym obrazku , dlatego w mojej ocenie, można tam jedynie zrobić pokaz palenia gumy starym bmw strick - Nie 06 Kwi, 2008 Ostro Bart a jak tobie szło? ;>Bart - Nie 06 Kwi, 2008 odniosłem sukces - nie wyleciałem w plener
jeździłem powoli i nie za dużo, więc nie bardzo jest się czym chwalić.k-mart - Nie 06 Kwi, 2008
bart napisał/a:
na torze wpadł w jakiś taki wyścigowy amok - zupełnie nie panował na furexem (np. ciągle w jakieś niekontrolowane poślizgi wpadał), a mimo to napierał dalej.
dobrze ze Chrzanka tam nie bylo, on bardzo nie lubi takich akcji i strasznie sie denerwuje.saxorulez - Nie 06 Kwi, 2008
bart napisał/a:
W Wyrazowie byłem kiedyś, i był to chyba mój ostatni raz...., niestety z torem ma ten obiekt niewiele wspólnego, zaniedbany jak cholera, nawierzchnia potrafi pociąć opony, a przy ewentulanej pomyłce, efekt może być podobny do tego na załączonym obrazku , dlatego w mojej ocenie, można tam jedynie zrobić pokaz palenia gumy starym bmw
zgadzam się.. byłem tam z Free i Barto i nawet nie jeżdząc nie spodobał nam się ten tor
na LBL było już sporo odwiedzin zieleni.. nawet raz ja wyleciałem przy około 90km/h i naprawdę tam nic się nie dziejemichool_vt - Nie 06 Kwi, 2008 dzon - dzieki za "jestem tu" i kotofomorka rulez
bart - piekna alfa piekna
Loko - "zmierz mi czas"
qbus - chyba z milion kilometrow zrobiles na torze
fydi - mimo kiepskich opon wspieral wszystkich i sam dawal rade
mi - mistrz, niszczyles wszystko co sie znajdowawlo na torze
dziekuje za miły dzien i super zabawe, dawno tak sie nie smiałem qbus - Nie 06 Kwi, 2008 E tam nie ma co narzekać... jest malo takich miejsc, wyrazow niedlugo tez przestanie istniec wiec trzeba korzystac poki sie da. Mój brat chciał powtórzyć wyczyn kolegi z s16 moja 106 ale NA SZCZĘŚCIE pug spadl spowrotem na 4 koła... a ciśnienie mi troche podskoczyło jak to widziałem było super, dzieki wielkie za wyjazd, troche paliwa za duzo przepalilem (moje auto zrobilo po torze niecale 100 km ) czekam na fotki filmiki cokolwiek. a frytki były mega, tylko zapomnialem sobie kupić
p.s. chłopaki generalnie dobrze kręcą kierownicami, dostałem od nich bęcki jak ustalilismy juz w Olkuszu na stacji wybieramy sie kiedys wieksza ekipa na super oes kielce.ade - Nie 06 Kwi, 2008 jakies poziomki z jakiegos dziwnego forum przyjechaly
byly rozne smieszne francuskie auta
niektore byly calkiem ladne
niestety tylko do czasu:D
niektore jak to maja w zwyczaju typowe francuzy wolaly inne zajecia niz jazda:d
naszczescie byly tez takie co szczesliwie smigaly po torze
oczywiscie byly tez bmw
poza tym kilka innych fotek:D
k-mart - Nie 06 Kwi, 2008 dobre fotki
e36 mistrz z reszta jak zawsze
a takie 205 1.9 gti na 100% bede jeszcze mial, strasznie mi sie ostatnio podobaja