HH.ORG na Torze - stara franca kontra włoski temperament i japońska technologa
k-mart - Pon 10 Mar, 2008 aha, czyli roznica miedzy tym co jest na silniku a na kolach.
ale to troche absurdalne: gdzie moze zgubic tyle mocy? skrzynia? lozyska? zbieznosc?DeeS - Pon 10 Mar, 2008 No to teraz pytanie auto wyjezdza swieze z fabryki hamuja i co ? zalozmy sa straty i gdzie teraz tego szukac biorac pod uwage ze auto zlozone na nowych czesciach, wszystko pieknie ustawione itp.... ??
Czy to nie jest przypadkiem kwestia ustawienia hamowni rowniez ??michool_vt - Pon 10 Mar, 2008 a opony nie robia roznicy? moze sharx na jakichs zimowkach sie hamował? M - Pon 10 Mar, 2008 Sharx nie masz problemu z hamulcami aaa?dzik - Pon 10 Mar, 2008 Cos z bani ten wykres.
Lepiej zrobic na innej hamowni dla pewnosci. 80KM to duzo za duzo.Misiek_lbn - Pon 10 Mar, 2008 hamowałem na zimówkach, fakt
na letnich zbierał się jak by "bardzo delikatnie" lepiej
łożyska w kołach nie są tragiczne, nie stawiają wielkiego oporu, ale ruszone koło robi ze 3 obroty i stop
hamulce... oprócz tego że nie hamują, to są ok
a tak szczerze mówiąc, jak skręcam w lewo przy małej prędkości, to tak jak bym deptał w hamulec, ale w rzeczywistości tego nie robię, nie wiem co jest grane
łożyska postaram się wymienić przy okazji wymiany tarcz i klocków z przodu
zbieżność robiłem, wyszło ok, poza tym że jest albo krzywy amor, albo podbite sanki, i koło krzywo stoi- widok od przodu- / |
nie aż tak pochylone, ale jednak
będę się hamował za niedługo, jak tylko dojdzie mi pewien grat, więc zobaczymy jakie będą straty Michał - Pon 10 Mar, 2008 ja pierdole
ile ty kasy juz wydałeś ? Misiek_lbn - Pon 10 Mar, 2008 10 578,48 złMichał - Pon 10 Mar, 2008 nie mam pytań strick - Pon 10 Mar, 2008 Ale to kasa wydana z zakupem?Misiek_lbn - Pon 10 Mar, 2008 tak, totalny koszt ile mnie wyszło, po odliczeniu kasy która mi się zwróciła(zderzaki, zwrot z ubezpieczenia)k-mart - Pon 10 Mar, 2008 niefart ten samochod, nawet ja zainwestowalem w niego 300.-fr za mojej kadencji
Moj williams wyszedl mnie robiac wszystko lacznie z zakupem moze 7000zlMisiek_lbn - Pon 10 Mar, 2008
k-mart napisał/a:
Moj williams wyszedl mnie robiac wszystko lacznie z zakupem moze 7000zl
dobiłeś mnie na amen.k-mart - Pon 10 Mar, 2008 Shrek luz, czlowiek uczy sie na bledach
Nie bede Ci mowil ile samochodow kupilem po to by sprzedac drozej a sprzedalem po koszcie lub taniej, to jest dobijajace!anjas - Wto 11 Mar, 2008 nie chcę mówić "a nie mówiłem", bo sam już nie pamiętam czy ostrzegałem Cię Sharx przed kupnem starego samochodu "dla oszczędności".
Ale pamiętam, że kilka osób ostrzegało... Trzeba się słuchać kolegów.