FreeMan - Śro 26 Mar, 2008 ja wlasnie spodziewalem sie ze organizatorzy znaja ten tor i w FWD pojda lekkie male samochody ze sporo moca N/A aby mogly nawiaza jakakolwiek walke z 4WD, ale widze ze poszli w PR aby w TV mozna powiedziec ze byly 300konne potwory.
Odrazu mowie ze nie mam nic do 300konnych potworow tylko MOIM ZDANIEM , podkreslam moim zdanim na tym torze lepiej sprawdzaja sie miejsze moc i zdecydowanie w N/A.
Troche to zawile brzmi ,ale nikogo niechcialem urazic i mam nadzieje ze zostalem zrozumiany.polll - Śro 26 Mar, 2008 FreeMan, dokladnie masz racje... organizatorem jest dzieciak... nigdy nie startujacy... i ja odnosze wrazenie ze dla niego liczy sie tylko moc wiem jak dess jezdzi i smiem twierdzic ze jest w stanie pozamiatac te oski co beda i kilka potworow tez zostanie zjedzonych przez 130 km saxo k-mart - Śro 26 Mar, 2008 go DeeS goooooooooo!
trzymam kciuki ziom!!!!!! rasta - Czw 27 Mar, 2008 Ja tam nie mam pretensji , ale nie da sie ukryć, że wyznacznikiem była m.in. moc. Jednak tych "potworów nie można odrazu skreślac". Jestem świadom tego, że nie tylko moc się liczy, sam mam kumpla, który na Radomiu 90 konnym dieslem na seryjnym zawiasie objechał 3 subaru, w tym 2 STI.
Ja na ostatnim Rally Sprincie, po 5 przejazdach miałem 3 czas, mając za sobą 5 fur 4x4 - 4 subaru i lancer, więc na pewno łatwo się nie dam Stacho - Czw 27 Mar, 2008 Zapowiada się ciekawie !
nie moge się doczekać !DeeS - Czw 27 Mar, 2008
rasta napisał/a:
Jednak tych "potworów nie można odrazu skreślac"
Zgadzam sie w 100 %.
NIe zapominajmy ze to jednak Ctry no i focus rasty to mocne i auta ktore potrafia skrecac
Ja podchodze lekko z dystansem do tego eventy aczykolwiek dam z siebie wszystko (mam tylko nadzieje ze na czas dojdzie zawieszenie i inne duperele....)Dariano - Pią 28 Mar, 2008 Dees dajesz trzymam za ciebie kciuki rasta - Pią 28 Mar, 2008 Ja też jadę dla fanu, a jak przy okazji udasie się nie mieć ostatniego czasu to będzie git. DeeS - Nie 30 Mar, 2008 Jest juz lista na Time Attack w lublinie.
dla mnie to masakra, czterolap to czterolap, fwd bedzie wygladalo na stojace w miejscu... a mocne rwd na tym tym torze to rowniez pomylka...
co do tego fimiku to podoba mi sie jednak impreza ta srebrna, oprocz jednego raza z oponami, evo lataja bokami a lancia podsterowna rasta - Nie 30 Mar, 2008
JIMEK napisał/a:
dla mnie to masakra, czterolap to czterolap, fwd bedzie wygladalo na stojace w miejscu... a mocne rwd na tym tym torze to rowniez pomylka...
(
Obaczymy, wstydu nie będzie DeeS - Nie 30 Mar, 2008