mi - Pią 14 Mar, 2008 no to może powtórzę pytanie, choć chyba znam już odpowiedź:
czy ktoś pytał może ile by wzięli za samo sprawdzenie AFRa przy shamowaniu?Loko - Pią 14 Mar, 2008 Ja nie pytałem, nie byłem na necie jak pytałeś, ani późnej przed hamowaniem.
No a co do wykresów to jak się dokładnie przyjżycie to widać że saxofon grześka jest mocniejszy, w całym zakresie ma więcej mocy nawet o ok 5 km, nie ma tego dołka od 3000-4000 tys, tylko na końcu u mnie od 6500 minimalnie dłużej idzie w góre, gdy u grześka już opada.Grzesiek VTS - Pią 14 Mar, 2008
mi napisał/a:
no to może powtórzę pytanie, choć chyba znam już odpowiedź:
czy ktoś pytał może ile by wzięli za samo sprawdzenie AFRa przy shamowaniu?
Pytalem ale goscia cos kiłebasił i sie nie dowiedziałem Grzesiek VTS - Pią 14 Mar, 2008
saxorulez napisał/a:
Grzesiek VTS, 128KM na wydech cały i dolot i chyab tam miał być inna mapa Grzesiu jak kupowałeś to bardzo mało, ale czasmi nie ważna moc na wykresie ale jak auto jedzie.
Dokładnie mało cos jest ale trzeb będzie sprawdzić na innej chamowi nie V-techa, Podobno TTC będzie otwarte za pare tygodnie a tak już byłem , kiedys i będzie można spokojnie zweryfikować Czy naprawdę jest te 128.
Kompa mam seryjnego saxorulez - Pią 14 Mar, 2008 A Godula??
tam też jest hamowniami - Sob 15 Mar, 2008
Grzesiek VTS napisał/a:
mi napisał/a:
no to może powtórzę pytanie, choć chyba znam już odpowiedź:
czy ktoś pytał może ile by wzięli za samo sprawdzenie AFRa przy shamowaniu?
Pytalem ale goscia cos kiłebasił i sie nie dowiedziałem
oki, dzięki!106 - Sob 15 Mar, 2008 Mój driver w firmie ma hamownie od światka. Będę się widział z nim w pon to zapytam o hamowanie. SPECJALNIE DLA mi - afr też tam mierzą :) co do wyników z projektu to ade pewnie będzie wiedział czy są miarodajne i rzeczywiste czy trochę mniej....mi - Sob 15 Mar, 2008
106 napisał/a:
afr też tam mierzą
dowiedz się jak najwięcej i się ustawiamy wkrótce (jeśli zmiana pompki przywróci dawny wyjeb )michool_vt - Sob 15 Mar, 2008
106 napisał/a:
co do wyników z projektu to ade pewnie będzie wiedział czy są miarodajne i rzeczywiste
no wlasnie ponoc ade'mu ostatnio jakies cuda tam wyszly 106 - Pon 17 Mar, 2008 hamowanie 1 auto /hamownia od swiatka/ 100 pln, w kilka taniej, do miesiaca
czasu maja robic jakis dyno day ma byc taniej... pewnie kolo 50 zeta jak w pxs.
jak ustala termin to napisze.
AFRu nie mierza - "znaczy sklad mieszanki na jalowym biegu maga sprawdzic
ale czy na drodze na pelnym obciazeniu nie brakuje to tego nie".mi - Pon 17 Mar, 2008
106 napisał/a:
AFRu nie mierza - "znaczy sklad mieszanki na jalowym biegu maga sprawdzic
ale czy na drodze na pełnym obciążeniu nie brakuje to tego nie".
no to zajebiście - będę wiedział, czy stojąc na zlocie pod Tesco i pierdząc wydechem nie mam za wysokiej temperatury w głowicy Anonymous - Pon 17 Mar, 2008 Już wkrótce wybiorę się na hamownie, żeby sprawdzić ile mój sport ma Km / Nm, autko seryjne, obawiam się że wynik może być marny.. Polecacie / odradzacie szczególnie jakąs hamownie w okolicach Katowic ?
Wiem że jest też hamownia w Gliwicach, ma ktoś jakieś namiary ?Janusz - Pon 17 Mar, 2008
106 napisał/a:
maja robic jakis dyno day ma byc taniej...
Gdybys wiedział cos wiecje to prosiłbym o pw.. lub cos takiego.michool_vt - Pon 17 Mar, 2008
lewap napisał/a:
Wiem że jest też hamownia w Gliwicach, ma ktoś jakieś namiary ?
nie wiem czy o ta chodzi -> http://www.klubhamowni.pl/kontakt
ale slyszalem o jakiejs hamowni w gliwicach ze dobra chyba niemy cos tam hamował, true?Niemy - Pon 17 Mar, 2008
lewap napisał/a:
Wiem że jest też hamownia w Gliwicach, ma ktoś jakieś namiary ?
michool_vt napisał/a:
slyszalem o jakiejs hamowni w gliwicach ze dobra chyba niemy cos tam hamował, true?
true, true...
hamownia Maha na 4 lapy, ale cena z tego co pamietam to wysoka, nie wiem ile dokladnie bo ja robilem lewizne