To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HH.ORG na Torze - [street request]

Jaco707 - Śro 05 Mar, 2008
Temat postu: Re: [street request]
eM napisał/a:
Moj klient (kabikos - nawet sie przywitał juz u nas :) ) bardzo chcialby sie ustawic z saxo vts'em, dłubanym i niedłubanym,
zaslyszal ze to bardzo szybkie auta w serii i chcialby sie sprawdzic.
Szukam chetnych osob na ustawkę, ale nie musi byc tylko saxo - chociaz fajnie jakby jakies bylo.
Jego auto znacie, czarne ivt, strojone przezemnie, jest calkiem szybkie.
Czekam na powazne oferty, czas to przyszly tydzien :)

Ja mogę swoim saxo podjechać, ale wynik jest chyba oczywisty: 173KM vs 118KM... :)

Vlodarsky - Śro 05 Mar, 2008

Na taką 1/4 to i ja chce :) AX już czeka na okazję :)
michool_vt - Śro 05 Mar, 2008

eM napisał/a:
bardzo chcialby sie ustawic z saxo

ja tu widze jakis zart :D
niby jedno i drugie 1.6 ale przeciez to inna liga..

Anonymous - Śro 05 Mar, 2008

FreeMan napisał/a:
robimy klubowe zawody na 1/4 ?

moze jakis WNO tylko dla hothachy :D

chetnie, szkoda ze moje małe niecałe 110PS nie powalczy - ale zaaawsze chetnie ... gdzie i kiedy - Morgan organizuj ustaweczke :jupi:

Stf - Śro 05 Mar, 2008

ja też jestem zawsze chętny. po sobocie będę nawet bardziej :P

ps. chętny zeszperowany ?

CHRZANEK - Śro 05 Mar, 2008

Nie bądźcie świnki i zaproście Rastamana, bo tradycyjnie jako "szarak" nie wie co tu sie dzieje, a on zawsze chetny :D :D :D
(A tak między nami to móglby ktoś z Was mu utrzeć troche nosa :D :D :D )

wydaje mi sie ze obecnie chyba nie ma takiego auta w klubie .... moze Clio Bad-iego powalczy, bo 3ka z przodu to ostry wynik, ale zawsze ulica moze to zweryfikowac :D
Vlodarsky - Śro 05 Mar, 2008

Zawsze komuś może się silnik zesrać od nadmiaru ciśnienia :) hihihihihihihihi
M - Śro 05 Mar, 2008

Zajebiscie, zrobila sie fajna wiosenna impreza :D
Takie hh.org kocham.
Yeah!

BaRtO_206GT - Śro 05 Mar, 2008

dobra beje spokoj! Zrobcie liste kto chce klepnac civica:

1.

ja Mercem na gazie :jupi:

a tak powaznie to wczoraj zabawialem sie w e-driftera jak wyjechalem na Sobieskiego od łukasza i zrobilo mi sie az ciepło, ale ekstra wraca auto na swoj tor jazdy po lekkiej korekcie gazem - ale drifter ze mnie narazie słaby, chyba musze z oskarem do sochaczewa pojechac ;D

Rudello - Śro 05 Mar, 2008

a ja bym tam sie podłożył civicowi... Już widze jego mine i kolejke na strojenie :D
jak to by była reklama dla eM

Loko - Śro 05 Mar, 2008

Rudello Ty to dobrze kombinujesz, niech civic klepnie nawet foke rasty to normalnie u eM'a ustawi się kolejka na cały rok, gościowi powie się ze auto tak zapierdala, bo ma świetnie ustawiony przebieg momentu i równo ciągnie przez cały zakres obr i że to tylko i wyłącznie dzięki super strojeniu i paru trikom których niestety eM nie może zdradzić (tajemnica zawodowa;)):D, ale zaręcza ze nikt poza nim ich nie zna i nie stosuje, a to właśnie dzięki nim auto z łatwością może połykać fury o ponad 100 km mocniejsze no i złoty interes gotowy :rotfl: strojenie będzie schodziło lepiej niż magnetyzery :rotfl:
grzech - Śro 05 Mar, 2008

i ja moge sie jakos przy okazji sprawdzic, np. w sobote przed BK :)

ps. to znaczy nie ma sie co sprawdzac bo wynik wiadomy, ale jak gosc chce to jak podjedzie to moge przejechac kilkaset metrow wiecej skoro to ma mu humor poprawic.

M - Śro 05 Mar, 2008

Rudello napisał/a:
a ja bym tam sie podłożył civicowi... Już widze jego mine i kolejke na strojenie :D
jak to by była reklama dla eM

Nie ma co sie podkladac, civ smiga ladnie, klient jest zadowolony, klepie inne cify ktore teoretycznie byly szybsze.