pcs - Sob 09 Lut, 2008 Ni da sie ukryc, Greg byl w analogicznej sytuacji. Mimo wszystko nie mam pretensji do goscia, byl bardzo fair, wzgledem mnie rowniez. Oszczedzilem mu nawet troche klopotow, bo konkurentowi odechcialo sie jezdzic dzis do mechanikow, rano przyniosl gotowke ...
Zaczynam znowu od zera. Duzo czytam, wyostrzam zmysly bede kurwa jak brzytwa Rudello - Sob 09 Lut, 2008
Greg napisał/a:
od samego początku zastrzegałem, że szanuję zasadę "kto pierwszy ten lepszy" i nie bedę się na chama wciskał. Byłeś pierwszy - ja czekałem cierpliwie na znak, czy może fura się zwolni. Bez zagrywek.
to fakt, wszystko sie zgadza no offence
pcs napisał/a:
Duzo czytam, wyostrzam zmysly bede motyla noga jak brzytwa
... jak Tommy Lee Jones w sciganym 206 Gti - Sob 09 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
... jak Tommy Lee Jones w sciganym
Raczej .. jak Józef O
Ja teraz dużo czytam odświeżam umysł i będę jak motyla noga jak brzytwa ...KonradMK - Sob 09 Lut, 2008 kilka fanych szuruburu widziałem dziś na modlińskiej w komisachpcs - Sob 09 Lut, 2008 latalem dzisiaj a4 2003 1.8t 190km + lekki soft, motorek super ale a4 sie nie prowadzi, mysle ze ten dodatkowo mial zchetane amory, dodatkowo pedal gazu i sprzegla strasznie wysoko w stosunku do gazu, mozna sie przez to pozabijac. Moze quattro by sie lepiej trzymalo powierzchni. Bmw sie prowadzi niebo lepiej nie mowiac o wrx.
skrzynie zarowno w bmw jak i a4 nie umywaja sie do subaru.Rudello - Sob 09 Lut, 2008 no to szukamy subru !!pcs - Sob 09 Lut, 2008
Rudello napisał/a:
no to szukamy subru !!
nie, nie, subaru kupie tylko mega igle a to nie proste, ale potwierdzam tylko ze chce 4*4 albo RWD i silnik prawie/ponad 200km moze byc diesel/benzyna i nie moze palic wiecej niz 15l przy dynamicznej jezdzie w miescie.DeeS - Nie 10 Lut, 2008 BMW 330 DIESEL M-PAKIET 3,0 - diesel
to subaru wyglada na mocno zachetane, do tego auta z komisu nie kupie (chyba ze z komisu przy ASO) a juz na pewno nie subaru.
Z doswiadczen z ostatnich tygodni wnioskuje ze dobre auto w normalnej cenie sprzedaje sie w 2 dni.
To 330d z gdanska wydaje sie calkiem ok, ale nie bede w tym celu jechal do gdanska.
To 330i z katowic to akurat sprzedajacego klient zrobil w huja, dal zaliczke i nie dostal kredytu. Moze faktycznie warto sei nim zainteresowac, bo mysle ze sprzedajacy bedzie sklonny mocno negocjowac cene (tyle ze pare rzeczy mi w nim nie pasuje - odstaje zaslepka od airbaga, i kierownik jest chyba obszyty nowa skora, i to nie jest kierownik z m-kapietu).
Na placu boju zostaja generalnie wylacznie auta z manualami 330i 2001-2004, 330d 2002-2004, a4 quattro 1.8t 190km 2003-2004, wrx 2003-2005.
Rezerwowo mam do kupienia od znajomego volvo V70 XC cross country 2.5 LPT 193 km z 98 roku, ale przebieg faktyczny 100tys km , za male pieniadze, to takie auto ktore zawsze mi sie podobalo, ostatnie kanciaste volvo, wielkie jak stodola, full wypas, zbiera sie naprawde niezle (nie jestem w stanie nigdzie znalezc jakie to ma osiagi), brzmi jak v8, mimo kanapowatego zawieszenie mozna nadspodziewanie szybko latac tym zakrety. Ma moze ktos jakies doswiadczenia z tym autem? albo chociarz jakies dane?anjas - Pon 11 Lut, 2008
pcs napisał/a:
zbiera sie naprawde niezle (nie jestem w stanie nigdzie znalezc jakie to ma osiagi)
wg. moich danych 8,7 do 100 i vmax 220km/h. Ale w katalogach występuje jako 2,4 AWD 193 konie.
Bardzo fajne jest takie Volvo.nox - Pon 11 Lut, 2008 a może xc90 d5 ?? 2003 rok z czego pamiętam pierwszy właściciel faktórka ponad 300 tyś z salonu volvo przebieg jest niezły po ~60 tyś strick - Pon 11 Lut, 2008 Z tego co słyszałem to leci ponad 200, cos koło 215, a przyspieszało gorzej niz vts, zostawało z tyłu strick - Pon 11 Lut, 2008