k-mart - Nie 03 Lut, 2008 kozak rajd, ile sniegu! Loko - Nie 03 Lut, 2008 No jak patrze na te zdjecia to si ezastanawiam jaki to kraj :D, w Krakowie susza, od dawwwnnn zero śniegu.106 - Nie 03 Lut, 2008 z tym sniegiem nie bylo wcale tak kolorowo. taki snieg byl tylko w gornych partiach
reszta topniala a jeden os byl jechany w 90ciu % po czarnym jak na tym zdjeciu
michool_vt napisał/a:
fydi - Nie 03 Lut, 2008
106 napisał/a:
z tym sniegiem nie bylo wcale tak kolorowo. taki snieg byl tylko w gornych partiach
reszta topniala a jeden os byl jechany w 90ciu % po czarnym jak na tym zdjeciu
Fajnie, takie polskie monte carlo Anonymous - Wto 05 Lut, 2008 Rajd byl fajny rajd byl dlugi...
Ogladajac dwa dni bedac na 4 oesach najwieksze wrazenie zrobila na mnie jazda Kuchara - cos niesamowitego, przynajmniej tam gdize go widzialem. Z osiek genialnie jechal Radek Typa oraz jeszce jeden zawodnik ktory chyba cos ma na stale wylaczone w glowie - Kramarczyk. Wszedzei gdzie go widzialem bylo na zasadzie - wyda albo nie wyda.
w stawce PPZM bardzo aldnie i szybko jechal wspominany przez Was Baran. Wszystkich swa jazda bawil efektownie jadacy Lada Broś oraz chlopaki Maluchami CHRZANEK - Wto 05 Lut, 2008 Na rajdzie nie byłem, ale mówiłem że Szeja w mocnym aucie będzie triumfował w PPZM.
Zobaczymy jak będzie...
A co do RSMP, radość Lecha będzie trwała do pierwszego startu Bouffiera Marek23 - Wto 05 Lut, 2008
CHRZANEK napisał/a:
A co do RSMP, radość Lecha będzie trwała do pierwszego startu Bouffiera
Typowy anty Kuzajowy tekst. Wolałbym, żeby pierwszy był Sztuka albo Kajetan... Ale pierwszy był Leszek, jako jedyny nie dał się Sztuce, któy sorry, ale od wielu lat nie jeździ.
Stecem się nie jaram, bo w Lancerze spędził tyle lat, że hej.
Kuzi jest średni, po prostu objeżdżony, Bouffier go zniszczy, to fakt. Ale myśląc w ten sposób i patrząć na wynik Sztuki, to trzeba powiedzieć, że cała reszta NIC nie jedzie, tylko ma budżety i na tym się ich predyspozycje do rajdów kończą..Jaco - Śro 06 Lut, 2008
106 N2 - drugie miejsce w generalce PZM , pierwsze w N i klasie N2, a jak by porównać czasy na odcinku ROPA z MP to koleś wykręcił najlepszy czas ośką w rajdzie ok 27 sekund przed Suzuki S1600 - SZACUNEKstrick - Śro 06 Lut, 2008 Kiedys to auto miało ładniejszy kolor qbus - Śro 06 Lut, 2008 No złote było fajniejsze... gratki gratki... chlopaki ostatnim oesem w ppzm przetesowali troche stawke.Przem_106 - Śro 06 Lut, 2008 Jeśli chodzi o ten OS - Ropa, to z tego co wiem był prawie cały po czarnym.
Trzeba było przekalkulować gdzie można mniej stracić, czy na kolcu po czarnym, czy bez kolca po białym, bo wcześniejsze 2 OS-y w pętli były po białym.
Wie ktoś na jakich oponach jechał Baran OS- Ropa i pozostałe? Bardzo mnie to ciekawi.
Mimo wszystko wielki szacun za wynik!CHRZANEK - Śro 06 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Typowy anty Kuzajowy tekst.
Taki miał być
Złośliwy skurczybyk ze mnie
Marek23 napisał/a:
patrząć na wynik Sztuki, to trzeba powiedzieć, że cała reszta NIC nie jedzie,
Marku każdy rajd zimowy jest nie do końca miarodajny...
Wynik jest na mecie - to fakt...
Liczy sie technika i opony a nie moc - to fakt...
Wynik "Cypisa" bardzo mnie ucieszył, ale oddaję szacun "Stanikowi"...
To typowy "gun" dopóki jest dobrze to jest bardzo dobrze, jak jest błąd, to poważny błąd, ale za to że sie nie czai i nie stosuje techniki "lizania gazu" szacun...
Szkoda że Gabryś nie jechał...106 - Czw 07 Lut, 2008
Przem_106 napisał/a:
Wie ktoś na jakich oponach jechał Baran OS- Ropa i pozostałe? Bardzo mnie to ciekawi.
pisalem wczesniej podobnie jak szebla na krotkim drogowym na 14"
szebla mial 175/65 i baran tak na oko to samo. taka opona w miare
dobrze jechala po os1 i os2 i jednoczesnie pozwala jechac max
dzida na os3... w przeciwienstwie do zalog ktore na os3 mialy
sportowy kolec na waskiej, wysokiej oponieqbus - Pią 08 Lut, 2008 http://www.slee-rally.net..._by_G.R.E.G.wmv polecam, pokazuje ze jednak cos na tych oesach sie dzialo
filmy z ppzm bym z checia poogladal, ma ktos cos, cokolwiek? co z tymi obiecanymi onboardami od Piotrka Barana, slyszalem dzis ze zastanawia sie nad Astra po Kreciochu.fydi - Nie 24 Lut, 2008 Dobra wiadomość na koniec tematu http://www.rallyonline.pl...=pnews&&s=15301