Rudello - Wto 04 Gru, 2007 To kto i o ktorej gdzie idze. Poinformujcie mnie bo chetnie tez sie dołączeCHRZANEK - Wto 04 Gru, 2007
Niemy napisał/a:
ja chyba musze przerwac tradycje corocznych wyjazdow na karowa, w tym roku nie dam rady
Niemy jezeli budżet masz cienki to proponuje:
PKP - bilet turystyczny za 60pln ważny w II klasie od piatek godz 18:00 do oniedzialek godz 6:00. Możesz jeżdzić ile chcesz.
Z dworca w Wawie ktoś Cie zawsze odbierze.
W sumie to nawet ja moge to zrobić - nie widze problemu - z Wwa wschodnia jest niedaleko na Żerań.
I za 60pln + jakaś szama jedziesz sobie do WAW i spowrotem
Your choiceNiemy - Wto 04 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Niemy napisał/a:
ja chyba musze przerwac tradycje corocznych wyjazdow na karowa, w tym roku nie dam rady
Niemy jezeli budżet masz cienki to proponuje:
PKP - bilet turystyczny za 60pln ważny w II klasie od piatek godz 18:00 do oniedzialek godz 6:00. Możesz jeżdzić ile chcesz.
Z dworca w Wawie ktoś Cie zawsze odbierze.
W sumie to nawet ja moge to zrobić - nie widze problemu - z Wwa wschodnia jest niedaleko na Żerań.
I za 60pln + jakaś szama jedziesz sobie do WAW i spowrotem
Your choice
Dzieki wielkie Chrzanek, ale nie bardzo moge. W zeszlym roku wigilia HH byla w ten sam dzien, wiec rano na barborce, wieczorem na wigilii, a pozniej na baletach.W tym roku daty sa inne i wybralem oczywiscie spotkanie z wariatami na wigilli i calonocne balety szymlorek - Wto 04 Gru, 2007 Chłopaki zakładając że dojechałbym na wwa wschodnia obciągiem byłby ktoś na tyle dobroduszny żeby odebrać mnie z dworca? autem miałbym ponad 1000km do machnięcia a pociąg mimo mojej niechęci do pkp jest całkiem rozsądny cenowo
według tego co wyczytałem w wwa byłbym w okolicach 6:30 więc moge gdzieś się dokulać do jakiegoś punktu umówionego
Wracam do domu 22:45 z tego samego dworca więc zdążyłbym oglądnąć nawet całą karową CHRZANEK - Wto 04 Gru, 2007 Szymlor ja Cię mogę wziąć.
Miejsce w moim Pugu masz gwarantowane - z tylu ale zawsze to coś
Nie ma problemu.
Rano byloby mi wygodniej Cię wziąć z Centralnej. Wieczorem zresztą też CHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007 Alo alo
Kolezanki i koledzy: czy umawiamy się jakos i oglądamy "barbarę" w sposób zorganizowany czy, kazdy sobie ?? ?? ??
Jeżeli macie jakieś propozycje to śmialo
Jak ktos chce ogladac zerań to proponuję umówić się na Mc Donaldzie przy Modlińskiej.
Stamtad na OS jest juz rzut beretem.
Pozostaje ustalić godzinę.
Ja muszę w sobotę rano przejąć Szymlorka z PKP (to jeszcze do uzgodnienia) oraz przejać Kubasa żeby w stolicy nie zablądzil
Potem zwartą grupą lecimy na żerań
A Wy ?? ?? ?? ?? ??kubas - Śro 05 Gru, 2007 Dobra dobra ja wyjezdzam z bydy okolo 4:30 - mam jakies 3,5 h drogi takze bede kolo 8 a raczej jakos przed 9 pasi ?CHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007 Kubas: musisz mocniej cisnąć "paścia" bo w wawce stracimy sporo czasu
Od Plońska masz "dwupasmówkę" licze że tam troche podciągniesz średnią...kubas - Śro 05 Gru, 2007 No to o ktorej mam byc w wawie ?
Sam masz pascia LOLMick - Śro 05 Gru, 2007 Elare,
ja muszę odebrać jednego kumpla z dworca Gdańskiego i lece z tamtąd na Żerań, wiec jak ktoś z was chce się zabrać, to zapraszam, pewnie będe miał z 2 miejsca i jeżdżę po wszystkich oddzinkach wiadomo samochód służbowy (wszędzie wjedzie)
a Żerań chyba najlepiej się ogląda z za płotu, tam zawsze dużo oglądaczy się ustawia, wiec ja raczej tam jade, ale na MC możemy się umówić jakby co
pozdrOSKAR - Śro 05 Gru, 2007 napewno sie jakos zdzwonimy jeszcze.ja mysle,ze na zeran pojade,tylko potem bedzie lipa dostac sie na karowa.
a wczoraj bylem na karowej.duzo ludzi,ale nikt nie jezdzi prawie.wiec ja sobie troszke polatalem,y=tylko za twardy zawias mam.potem panowie z ogolonymi glowami wpadli w bm-kach i to tyle.
jeden cierp sie podniecil za bardzo i troszke przykosil felunek na krawezniku Rudello - Śro 05 Gru, 2007 wstyd sie przyznac ale zawsze ogladalem tylko karowa.
Ale w tym roku chetnie sie z kims zabiore i obejrze wszytskie odcinki. Gdzie sie ustawiamy(?) Mc donald czy jakies inne propozycje bo nie wiem skad najwygodniej sie przedostac i gdzie nejlepiej widac ?szymlorek - Śro 05 Gru, 2007 Ja też wpadam na barbórkę więc chłopaki proszę o sprecyzowanie miejsca spotkania bo nie znam kompletnie topografi wwa i już gdzieś na wjeździe sie zgubie więc wolałbym za wczasu wiedzieć gdzie mam dojechać CHRZANEK - Śro 05 Gru, 2007 Mc Donald Ulica Modlińska.
Proponuję spotkać się na godzinę przed startem pierwszego OSu.
1) Na pewno ktoś sie spóźni
2) Będziemy 15 minut parkować
3) Będziemy 15 minut szli na miejsce
4) Na pewno zanim znajdziemy sobie dobre miejsce to jeszcze pójdziemy "tamizpowrotem"
kubas - Śro 05 Gru, 2007 no to napisz kiedy sie zaczyna pierwszy oes !! O ktorej mam byc w wawie o 8 ?