To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Cieszyńska Barbórka !!!

martin.h - Nie 19 Paź, 2008

qbus napisał/a:
Nie ma sie nad czym zastanawiam, tam trzeba wtedy byc. Wg mnie najciekawszy rajd asfaltowy w pl.

Zgadzam się w 100%.
Powodzenia chłopaki, będziemy Was dopingować.

CHRZANEK - Nie 19 Paź, 2008

Czy są chętni w Wawie na oglądarę ??

Są dwa warianty:

1) Economy - jedziemy w sobote o 5:00 i wracamy też w sobote po rajdzie (najlepiej dwóch kierowców - niepijących kierowców :) ) Odpada koszt noclegu i mniejsza ilość posiłków

2) Premium - jedziemy w piątek po robocie i kimamy sobie na miejscu w jakimś kurwidołku (Badi coś ostatnio ogarnął ciekawego) i wypoczęci oglądamy rajda no i powród po rajdzie. Zaleta jest taka że nie spiesząc się można jechac wolniej czyli ekonomiczniej

Pozostawiam to uwadze szanownego koleżeństwa ale przy 4 osobach koszty podróży nie są jakieś mega wielkie, a żywność typu kajzerken und jogurten nie powinna za bardzo nadszarpnąć budżetu domowego.

Kto chętny ???

1) Judyta

Maciek - Nie 19 Paź, 2008

1) Judyta
2) Senior Maciek - jak tylko bede miał wolne

GeKo - Pon 20 Paź, 2008

qbus napisał/a:
A ja wiem co to za fur! :D
klatka ogarnieta? :) tam byl chyba jakis problem, ogladalem kiedys rajd z Siekierka i spotkalismy Piotrka na odcinkach, pamietam ze cos wspominal na ten temat.

Tak ogarnięta. Teraz pracujemy nad wydechem bo auto przyjechało z kominem 70mm ;D
Wydech jest do dużo mocniejszego motoru.

106 - Pon 20 Paź, 2008

geko napisz co to bedzie :)

nocleg masz juz ogarniety?

GeKo - Pon 20 Paź, 2008

Na razie mogę powiedzieć że spod znaku lwa :)

z noclegiem hmm, muszę zobaczyć jak trasy idą. Bo albo śpimy u Piotrka w Jaworzynce, lub w Brennej u przyjaciół, ale sam nie wiem czy byśmy czegoś w Cieszynie nie brali żeby było blisko do biura. Muszę to skalkulować paliwo vs. noclegi. U nas jak zwykle na partyzanta ;D z kosztami.

106 - Pon 20 Paź, 2008

my chyba w cieszynie cos.... jak bys cos mial albo rezerwowal to daj znac... :)

lew mmmmmmmmmmmm :]

Janusz - Pon 20 Paź, 2008

ktos z krk jedzie na ogladare??
Jaco - Pon 20 Paź, 2008

GeKo napisał/a:
Na razie mogę powiedzieć że spod znaku lwa :)

z noclegiem hmm, muszę zobaczyć jak trasy idą. Bo albo śpimy u Piotrka w Jaworzynce, lub w Brennej u przyjaciół, ale sam nie wiem czy byśmy czegoś w Cieszynie nie brali żeby było blisko do biura. Muszę to skalkulować paliwo vs. noclegi. U nas jak zwykle na partyzanta ;D z kosztami.

Mieszkam koło Brennej, do Cieszyna chodziłem do szkoły średniej, AK kogoś tam znam, więc jak coś trzeba to dajcie znać...

106 - Pon 20 Paź, 2008

Jaco napisał/a:
Mieszkam koło Brennej, do Cieszyna chodziłem do szkoły średniej, AK kogoś tam znam, więc jak coś trzeba to dajcie znać...

jak masz namiar na dobre i w miare tanie agro w okolicach cieszyna to prosze o pw

qbus - Pon 20 Paź, 2008

http://www.cieszynskabarb...niajacy2008.pdf

jest i harmonogram... ostatni oes ma wystartowac o 16:32... to co najbardziej lubie na Cieszynce... pewnie ponad polowa stawki poleci juz po ciemku :)

106 - Nie 02 Lis, 2008

mam problem z otwarciem pliku ze zgloszeniem

http://www.cieszynskabarb..._rsppzm2008.doc

moze ktos sciagnac, otworzyc u siebie, zapisac w innej wersji i wyslac mi na 106@fr.pl

mam worda 2002 to moze tu jest problem....

M - Nie 02 Lis, 2008

To jest wlasnie slynna kompatybilnosc produktow microshitu,
106 chcialem to otworzyc i przekonwertowac neistety ofis mi sie zchlastał :<

106 - Nie 02 Lis, 2008

no wlasnie :/

jak sie nie uda domowym sposobem to jutro w firmie poszukam kompa ktory to otwiera

martin.h - dzieki ale nie pomoglo...zrobilo mi z tego plik z kwadratami na 3586 ston ;D

M - Nie 02 Lis, 2008

Dobra, zrobilem taki motyw:
http://docs.google.com/Doc?id=dsq7ntv_5dtpjc3mm
Mozna sobie z tego druknąć.