Nie ma sie nad czym zastanawiam, tam trzeba wtedy byc. Wg mnie najciekawszy rajd asfaltowy w pl.
Zgadzam się w 100%.
Powodzenia chłopaki, będziemy Was dopingować.CHRZANEK - Nie 19 Paź, 2008 Czy są chętni w Wawie na oglądarę ??
Są dwa warianty:
1) Economy - jedziemy w sobote o 5:00 i wracamy też w sobote po rajdzie (najlepiej dwóch kierowców - niepijących kierowców ) Odpada koszt noclegu i mniejsza ilość posiłków
2) Premium - jedziemy w piątek po robocie i kimamy sobie na miejscu w jakimś kurwidołku (Badi coś ostatnio ogarnął ciekawego) i wypoczęci oglądamy rajda no i powród po rajdzie. Zaleta jest taka że nie spiesząc się można jechac wolniej czyli ekonomiczniej
Pozostawiam to uwadze szanownego koleżeństwa ale przy 4 osobach koszty podróży nie są jakieś mega wielkie, a żywność typu kajzerken und jogurten nie powinna za bardzo nadszarpnąć budżetu domowego.
Kto chętny ???
1) JudytaMaciek - Nie 19 Paź, 2008 1) Judyta
2) Senior Maciek - jak tylko bede miał wolneGeKo - Pon 20 Paź, 2008
qbus napisał/a:
A ja wiem co to za fur!
klatka ogarnieta? tam byl chyba jakis problem, ogladalem kiedys rajd z Siekierka i spotkalismy Piotrka na odcinkach, pamietam ze cos wspominal na ten temat.
Tak ogarnięta. Teraz pracujemy nad wydechem bo auto przyjechało z kominem 70mm
Wydech jest do dużo mocniejszego motoru.106 - Pon 20 Paź, 2008 geko napisz co to bedzie
nocleg masz juz ogarniety?GeKo - Pon 20 Paź, 2008 Na razie mogę powiedzieć że spod znaku lwa
z noclegiem hmm, muszę zobaczyć jak trasy idą. Bo albo śpimy u Piotrka w Jaworzynce, lub w Brennej u przyjaciół, ale sam nie wiem czy byśmy czegoś w Cieszynie nie brali żeby było blisko do biura. Muszę to skalkulować paliwo vs. noclegi. U nas jak zwykle na partyzanta z kosztami.106 - Pon 20 Paź, 2008 my chyba w cieszynie cos.... jak bys cos mial albo rezerwowal to daj znac...
lew mmmmmmmmmmmm Janusz - Pon 20 Paź, 2008 ktos z krk jedzie na ogladare??Jaco - Pon 20 Paź, 2008
GeKo napisał/a:
Na razie mogę powiedzieć że spod znaku lwa
z noclegiem hmm, muszę zobaczyć jak trasy idą. Bo albo śpimy u Piotrka w Jaworzynce, lub w Brennej u przyjaciół, ale sam nie wiem czy byśmy czegoś w Cieszynie nie brali żeby było blisko do biura. Muszę to skalkulować paliwo vs. noclegi. U nas jak zwykle na partyzanta z kosztami.
Mieszkam koło Brennej, do Cieszyna chodziłem do szkoły średniej, AK kogoś tam znam, więc jak coś trzeba to dajcie znać...106 - Pon 20 Paź, 2008
Jaco napisał/a:
Mieszkam koło Brennej, do Cieszyna chodziłem do szkoły średniej, AK kogoś tam znam, więc jak coś trzeba to dajcie znać...
jest i harmonogram... ostatni oes ma wystartowac o 16:32... to co najbardziej lubie na Cieszynce... pewnie ponad polowa stawki poleci juz po ciemku 106 - Nie 02 Lis, 2008 mam problem z otwarciem pliku ze zgloszeniem
moze ktos sciagnac, otworzyc u siebie, zapisac w innej wersji i wyslac mi na 106@fr.pl
mam worda 2002 to moze tu jest problem....M - Nie 02 Lis, 2008 To jest wlasnie slynna kompatybilnosc produktow microshitu,
106 chcialem to otworzyc i przekonwertowac neistety ofis mi sie zchlastał 106 - Nie 02 Lis, 2008 no wlasnie :/
jak sie nie uda domowym sposobem to jutro w firmie poszukam kompa ktory to otwiera
martin.h - dzieki ale nie pomoglo...zrobilo mi z tego plik z kwadratami na 3586 ston ;DM - Nie 02 Lis, 2008 Dobra, zrobilem taki motyw:
http://docs.google.com/Doc?id=dsq7ntv_5dtpjc3mm
Mozna sobie z tego druknąć.